Iskreni Anderson: Radije bih meč protiv GSP-a, on je manji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2012 09:10h Autor:

Anderson Silva i GSP

Anderson Silva uporan je u svom naumu da izbjegne borbu protiv Jonesa i puno bi radije u kavez ušao s Georgesom St-Pierreom.

Traži se novi izazov za Andersonu Silvu nakon što je bez ikakvog problema pobijedio i u poluteškoj kategoriji Stephana Bonnara na UFC-u 153. Ne samo što ga je pobijedio, nego mu je tijekom meča doslovno spustio ruke i dao priliku da okuša svoje najbolje oružje. Nije mu ni to pomoglo.

Tko je idući? Chris Weidman, Michael Bisping…? Ne. Ako se pita UFC to bi trebao biti Jon Jones, ali ako se pita samog Andersona, njegova velika želja je trenutno meč protiv GSP-a.

Kanadski borac nastupa za mjesec dana protiv Carlosa Condita, ali Anderson će pričekati par mjeseci, nije mu problem. Ionako je poslije meča protiv Chaela Sonnena htio uzeti pauzu do kraja ove godine, ali se ipak borio u Rio de Janeiru da spasi priredbu nakon ozljede Jose Alda.

No, Anderson će očito svim silama pokušati izbjeći borbu protiv Jonesa, a kad su u pitanju razlozi takvog stava bio je prilično iskren. "Ljudi, ja sam star. Starim, polako ću u mirovinu. Imam još samo pet godina", započeo je 37-godišnji Anderson.

"Smatram da bi GSP bio odličan izazov za mene. Preferiram borbu s njime, a ne s Jonesom. On je manji, pa će biti nešto lakše", smatra nevjerojatni Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI