Irski nokauter do jučer dobivao 188 eura socijalne pomoći, danas UFC zvijezda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2013 11:41h Autor:

Conor McGregor

Ne samo da je oduševio svojim sjajnim nastupom protiv Marcusa Brimagea i nokautom koji mu je donio sočan bonus na UFC on Fuel 9 priredbi, Conor McGregor je javnost pridobio nevjerojatnom prirodnošću i iskrenošću.

Na press konferenciji nakon dvoboja je prokomentirao dobiveni bonus i otkrio je kako će ga potrošiti.

"Sretan sam zbog osvojenih 60 tisuća dolara. Razmišljam baš kako ću ih potrošiti. Vjerojatno ću si kupiti auto, ionako sam to planirao. Kupit ću si lijep auto, nekoliko odijela i tako. Odijela će biti skrojena za mene po mjeri. Ne znam", objasnio je Irac koji je neporažen u zadnjih devet dvoboja.

Zastrašujuće zvuči podatak da je svih 13 pobjeda u karijeri zabilježio prekidom. Uglavnom se radilo o nokautima baš kao i u subotu u Stockholmu. No, dolazak na veliku scenu je promijenio i još jednu bitnu stvar – McGregor više neće morati dobivati socijalnu pomoć.

"Prošli tjedan sam uzeo posljednju tjednu socijalnu pomoć. Rekao sam im da ne znam što će se dogoditi jer sam potpisao za UFC. Ne znam… Sada ću im morati reći da odjebu. Nisam imao novca do sada. Svaki tjedan sam dobivao 188 eura socijalne pomoći. A sada tu sjedim sa 60 tisuća dolara bonusa. Iskreno govoreći, nemam pojma što se događa", zaključio je ovaj nokauter.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI