Irski heroj već pronašao iduću metu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2014 10:04h Autor:

McGregor VS Brandao

Conor McGregor barem idućih nekoliko dana neće moći mirno prošetati ulicama Dublina nakon što je u subotu navečer oduševio brojne gledatelje na UFC Fight Nightu 46.

Nakon što je sudac prekinuo borbe zahvaljujući nokautiranju Diega Brandaoa publika je u dvorani doslovno podivljala od sreće, a nije trebalo dugo čekati da ovaj Irac pronađe svoju iduću metu.

Bilo je dovoljno tek nekoliko sati da se sazna kako McGregor za idućeg suparnika želi Dustina Poiriera, što je zapravo samo odgovor na njegov izazov.

"U svom sljedećem nastupu volio bih razvaliti Mcgregora samo zato što previše priča. Meni se to ne sviđa i zaista bih volio pobijediti nekoga tko o sebi priča na taj način. Imam bolje hrvanje i jiu jitsu od njega definitivno, a vjerujem da sam i bolji kad je u pitanju boks i kick boks. McGregor je samo tip borca koji puno priča i voli privlačiti pažnju na sebe", rekao je Poirer u razgovoru za Bleacher Report.

Kao što smo spomenuli, McGregor je ekspresno prihvatio taj izazov i postavio Poiriera kao svoju iduću metu koju treba srušiti.

"To bi bilo savršeno za mene, pogotovo zato što mi je njegov klupski kolega Cole Miller otkazao meč. Ja zapravo znam da Poirier ne želi zaista u oktogon sa mnom, on se samo pravi kako bi htio odraditi ovaj meč. Dosta priče i "tweetanja", idemo se boriti, poskidat ću ih sve jednog po jednog", odgovorio je McGregor.

Još uvijek nije poznato što Dana White misli o tom uparivanju, ali je otkrio kako će McGregor svoj idući nastup imati na UFC-u 178 u Las Vegasu koji se održava krajem rujna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI