Irska policija potvrdila umiješanost McGregora u jučerašnji incident, udario je pripadnika kartela

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2017 19:56h Autor:

Conor McGregor

Polako se pojavljuje sve više informacija o novom incidentu Conora McGregora, koji se proteklog vikenda dogodio u jednom dublinskom pubu. Tako se pojavio službeni izvještaj policije iz kojeg se da zaključiti da je incident uistinu djelo najpopularnijeg MMA borca.

Podsjećamo, jučer su se po društvenim mrežama pojavila objave raznih ljudi, koji su svjedočili incidentu u pubu, koji je uzrokovao Conor McGregor. Svi su spominjali kako je sportska zvijezda udarila jednu stariju osobu, koja ga nije apsolutno ničime provocirala. Irska policija, popularno zvani “Gardai” su prikupili informacije o tome što se dogodilo, no nisu reagirali više od toga. Ipak, dali su službeno izvješće.

“Jako dobro poznati irski celebrity je napao bliskog suradnika sljedbenika Kinahan kartela, unutar puba u južnom Dublinu. Udarena osoba je čovjek u 50-tim godinama, inače povezan s osuđenim dilerom Grahamom “The Wig” Whelanom.

Gardai su svjesni incidenta, koji se dogodio u nedjeljnim kasnim satima, no nije primljena nikakva tužba. Koliko smo upoznati, sportska zvijezda je pokušala napasti mladića u pubu, kada je Whelanov suradnik uskočio s namjerom da intervenira, nakon čega je bio dva puta udaren u lice. Riječ je o osobi opisanoj kao netko tko je potpuno nevin u ovoj situaciji i o osobi koja se inače ne bavi kriminalnim aktivnostima.

Također, postoje informacije kako je napadač udario još jednu mlađu osobu u glavu tijekom sukoba. Ubrzo nakon incidenta, ta osoba je izvedena iz puba te udaljena s mjesta događanja.

Gardai imaju informacije što se dogodilo, no ne postoji nikakva istraga oko toga, budući da nije podnesena niti jedna prijava. Ozlijeđena osoba, osoblje puba, kao niti vlasnici puba, nisu podnijeli nikakav izvještaj ili tužbu, niti su dali ikakve izjave povodom toga što se dogodilo.

Gardai vjeruju kako je incident povezan s jednim drugim napadom koji je sportska zvijezda izvela ranije ovog mjeseca.”

Iz ovog svega se da zaključiti kako je uistinu Conor McGregor osoba koja je u ovoj priči bila napadač, što je samo novi u nizu incidenata irske MMA zvijezde. Što se tiče spomenutih osoba, Kinahan kartel je najveći irski kartel, koji je vođen od strane 60-godišnjeg Christya Kinahana, optuženog dilera, za kojeg se vjeruje kako živi u Dubaiju. Procjenjuje se na bogatstvo od milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače boksački promotori.

Čini se da Conor McGregor tone sve dublje…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI