Ipak…Bisping vs. GSP 4. studenog u New Yorku!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 13:11h Autor:

Bisping vs. GSP

Prije nekoliko dana predsjednik UFC-a Dana White je o meču između Georgesa St. Pierrea i Michaela Bispinga govorio riječima “taj brod je otplovio”. Danas je situacija potpuno drugačija. No, to je nešto što smo od čelnika UFC-a u posljednje vrijeme naviknuli. Rijetko tko njegove izjave još uvijek shvaća ozbiljno, a ono što izgovori često demantira samo nekoliko dana kasnije.

“Taj se broj okrenuo i doplovio je natrag”, rekao je White na press konferenciji poslije UFC-a 214 demantirajući sam sebe i svoju izjavu koju je dao početkom prošlog tjedna.

Problem za UFC je naravno ozljeda privremenog prvaka Roberta Whittakera koji se ozlijedio u meču protiv Romera te ga po svemu sudeći čeka duža pauza. UFC u novonastalim uvjetima i nema previše izbora, a kada tome dodate i činjenicu da Bisping i GSP žele međusobni meč, elitna promocija je morala promijeniti stav.

White je također otkrio da će se pobjednik meča Bispig vs. St. Pierre boriti protiv privremenog prvaka za ujedinjenu titulu. Datum je za sada nepoznat.

Ali je zato poznat datum dvoboja Bisping vs. GSP. Prema izvorima koje ima poznati reporter Ariel Helwani, ovaj meč bi se trebao dogoditi 4. studenog u Medison Square Gardenu u New Yorku.

Iako UFC za sada nije potvrdio ovaj podatak, on se svakako čini izgledan i logičan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI