Instantno pristigla prva UFC 223 najava s Khabibom i Maxom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2018 22:13h Autor:

Nurmagomedov vs. Holloway

U tjednu dana će se održati UFC 223 event, ispred nas su tri video najave, a u jednoj od njih je svoje mjesto instantno našao Max Holloway, za kojeg promocija baš i nije imala puno vremena složiti neku promociju.

U pitanju je kratki video imena “Two Title Fights” u kojem je već vjerojatno svoje mjesto imao Tony Ferguson pa je tim zadužen za UFC promo materijale samo kratko promijenio sudionika, ubacivši Maxa Hollowaya u njega. Tu su naravno Joanna Jedrzejczyk i Rose Namajunas. Zanimljiva se promjena dogodila na plakatu, gdje je Khabib zauzeo dosadašnje mjesto Tonya Fergusona, dok je Holloway postavljen ispod njega.

Izašla su i još dva videa u kojima glavne uloge igraju sudionice sunaslovne borbe eventa. Onaj prvi, imena “Rematch” nam kroz minutu prikazuje ono što se dogodilo 4. studenog prošle godine na UFC 217 eventu, gdje je Namajunas uzela titulu. Drugi traje pola minuta i sadrži klavirsku dionicu odsviranu od strane trenutke UFC prvakinje i nosi ime “Simfonija nasilja”. Jednostavno, pogledajte sva tri videa, isplati se!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI