Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
InstaKrakow (5): Iza kulisa vaganja i ogromne ovacije za Cro Copa (FOTO+VIDEO) | Fight Site

InstaKrakow (5): Iza kulisa vaganja i ogromne ovacije za Cro Copa (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2015 21:08h Autor:

Mirko Filipović

Vaganje za sutrašnji UFC Fight Night u Krakowu obilježile su ovacije za Mirka Filipovića, kojeg je poljska publika pozdravila jednako oduševljeno kao i domaće borce.

Vrlo dobro raspoloženi Mirko, kao i ostatak boraca, odradili su svoj prvi dio posla u ovoj prekrasnoj dvorani. Vaganje je riješeno, a sutra slijedi ono što svi jedva čekamo, UFC Fight Night 64.


Prije vaganja odrađene su medijske aktivnosti, a fanovi su vrlo lako zamijetili Gegarda Mousasia. Neki od najsretnijih su uspjeli doći i do fotografije s jednim od najboljih boraca UFC-ove srednje kategorije.

 

A photo posted by Ian Macdonald (@ianmcd87) on


Iako je u UFC-ovom kavezu do sad proveo točno sedam sekundi boreći se, sve veća zvijezda je i "Mister Finske, Makwan Amirkhani. On je  svoje doživljaje današnjeg poslijepodneva prenio ovim videom.

 

A video posted by Makwan Amirkhani UFC Fighter (@makulaku) on


Dok su se na jednom dijelu dvorane borci vagali, na drugom je završena montaža UFC-ovog kaveza, kao i popratna rasvjeta. Još samo sjedeća mjesta u parteru i sve je spremno za spektakl.


A na vaganju, ogromne ovacije dobio je Mirko Filipović, što se najbolje može vidjeti iz ovog videa, postavljenog od strane jednog fana u publici.


Gabriel Gonzaga je putem do svoje hotelske sobe susreo nekoliko fanova te se fotografirao s njima. I on djeluje vrlo dobro raspoložen, a iako se 115 njegovih kilograma čini puno, Brazilac je zapravo vrlo rijetko ovako "lagan."

 

A photo posted by Jérôme Manceau (@djayhieros) on


Jedina osoba koja nije zadovoljila vagu, Izabela Badurek, iz drugog je pokušaja bila uspješna i sve je spremno za sutra.

 

A photo posted by Tim Leidecker (@timleidecker) on

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI