InstaKrakow (3): Priprema dvorane i nikad raspoloženiji CroCop (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2015 12:23h Autor:

Krakow Arena

Evo nas opet u Krakowu, dvorana se lagano priprema, a odrađeni su i prvi intervjui. Također, Mirko Filipović izgleda sjajno raspoložen i ne možemo dočekati da ga napokon vidimo u oktogonu.

Na naslovnoj fotografija članka možete vidjeti kako izgleda priprema dvorane, u kojoj će event pratiti 15.000 ljudi. Na drugoj fotografiji pogledajte kako to izgleda iz drugog kuta.

 

A photo posted by Ultimate Training Centre (@utcuk) on


Uzbuđen zbog samog eventa je i popularni Dan Hardy. Ove godine još nije bilo Fight Pass eventa, na kojima je on glavni komentator, pa je to dodatni razlog. Hardy je, osim toga, snimio i fenomenalan dokumentarac o ovom eventu, koji možete pogledati kasnije na našem siteu.

 

A photo posted by Dan Hardy (@danhardymma) on


Svoju poznatu friziru Joanne Calderwood nije imala vremena pripremiti prije evente, a nadamo se da će biti zadovoljna odrađenim poslom poljskih frizera. Jimi Manuwa nema problema s tim stvarima, on je mogao relaksirati u hotelu.

 

A video posted by @ufc_embedded on


Jučerašnji "media scrum" probudio je veliki interes novinara iz cijelog svijeta, ne samo iz Poljske, koji su čekali i u redovima da bi borcima mogli postaviti pitanja ili snimiti koju izjavu.

 

A video posted by Richie Quan (@richiequan) on


Najtraženiji je bio izuzetno dobro raspoloženi Mirko CroCop.


Kanadski Poljak Seth Baczynsky odlučio je malo provjeriti povijest zemlje iz koje dolaze njegovi roditelji.

 

A photo posted by Seth Baczynski (@sethma) on


Priliku za fotografiranje s Mirkom iskoristio je debitant atraktivnog stila, od kojeg se jako puno očekuje, Rocky Lee.


A ovdje možemo vidjeti dvoje debitanata koju su pobudili velik interes medija. Lijepa Ruskinja Aleksandra Albu će napokon nastupiti u UFC-u, gotovo dvije godine nakon potpisa ugovora, a kraj nje je bio simpatični Južnoafrikanac, Gareth McLellan.

 

A photo posted by Richie Quan (@richiequan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI