InstaKrakow (2): Svi su ludi za Mirkom (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2015 20:42h Autor:

Mirko Filipović i Sheldon Wescott

Nastavljamo s pregledom događanja u Krakowu i to preko Instagram fotografija. Mirko Filipović je pristigao u Poljsku i naravno da je automatski postao najtraženija osoba, a neki kolege su iskoristili priliku da bi se fotografirali s njim.

Kao što možete vidjeti po fotografiji članka, priliku je iskoristio kanadski borac Sheldon Wescott, koji je s Mirkom sudjelovao u press konferenciji. Za razliku od Mirka, koji je u trenerci spreman uletiti kad god treba, Sheldon ne odustaje od svog uglađenog stila. No, ako ste gledali Ultimate Fighter Nations, mogli ste vidjeti da je on u kavezu sve samo ne uglađen.

Mirko je, kao što se može vidjeti, izuzetno tražen bio i na "media scrumu". Nije bilo čudno da je najviše novinara bilo upravo oko njega.

 

A video posted by @ufc_embedded on


Kao poseban gost ovog eventa pristigao je "Mister Finske", Makwan Amirkhani. Nakon briljantnog UFC debija, on još uvijek čeka svoju drugu borbu, a možda ju novinara prezentira upravo tijekom ovog vikenda. Naravno, prije nego što izađe pred fanove i kolege, morao je odraditi svoju "rutinu".


A nakon što je sišao, s Jimiem Manuwom je uživao u relaksirajućoj glazbi. Lako je Makwanu, on ne mora u subotu u kavez sa strašnim Janom Blachowitzem.

 

A video posted by Makwan Amirkhani UFC Fighter (@makulaku) on

Jimi će morati zadovoljiti i vagu,  a iskoristio je priliku da provjeri koliko je blizu 93 kilograma, koliko je kategorija u kojoj nastupa. Pridružili su mu se britanska sunarodnjakinja, Joanna Calderwood, a malo kasnije je pristigao i njegov protivnik Jan Blachowitz.

 

A video posted by @ufc_embedded on


Domaći borci većinom vrijeme provode zajedno, a zajednička im je i misija, planiraju opravdati veliki broj poljskih boraca koji su dobili priliku na ovom eventu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI