InstaKrakow (1): Pogledajte tko je sve pristigao u Poljsku (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.04.2015 19:05h Autor:

poster

Ovaj tjedan smo u Krakowu, ako ne već tjelesno onda kroz fotografije. Pratite naš Instakrakow svaki dan, a u prvoj epizodi pogledajte tko je pristigao u taj prekrasni poljski grad.

Prvi je u hotel pristigao Garreth McLellan. Južnoafrikanac nadimka "Soldier Boy" se igrom slučaja našao na glavnom programu, gdje će mu protivnik biti domaći borac Bartosz Fabinski. On je večer odlučio provesti u obilasku grada i nekih povijesnih spomenika.

 

A photo posted by Garreth mclellan (@soldierboyinc) on


Prekrasna Izabela Badurek dobila je prilika u UFC-u debitirati upravo u svojoj domovini, a u hotelu je potpisivala službene postere i potpuno uživala u tome. Kako i ne bi, nalazi se na UFC eventu, i sigurno će biti izuzetno motivirana za borbu protiv Aleksandre Albu.

 

A photo posted by UFC Europe (@ufceurope) on


Izuzetno zanimljiv gost, koji će zasigurno odmah upasti u oči fanovima je Benson Henderson. On je u Krakowu kao pratnja Yaotzinu Mezi, kojem bi trebao biti u kutu. Istovremeno je iz Poljske poručio kako je spreman spasiti UFC 186, odnosno odraditi nastup u sunaslovnoj borbi, protiv bilo kojeg protivnika.

 

A photo posted by UFC Europe (@ufceurope) on


Postere je također, puno ozbiljnijeg izraza lica nego svi ostali, potpisivao i Gabriel Gonzaga. Kako i ne bi bio takav, s druge strane kaveza imat će nikad nabrijanijeg Cro Copa.

 

A photo posted by UFC Europe (@ufceurope) on

Apr 7, 2015 at 2:29am PDT


Kanadski ljubimac ženskog dijela publike, Sheldon Wescott, posjetio je centar grada, a kako mu se svidjelo te što je tamo vidio i čuo, odlučio je prezentirati kroz video.

 

A video posted by Sheldon Westcott (@sheldonmma) on

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI