Impresivni Johnny Walker ugovorio novi UFC nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 10:22h Autor:

Johnny Walker

Ugovorena je nova borba za vjerojatno najimpresivnijeg UFC debitanta u 2018. godini. To je brazilski poluteškaš Johnnya Walker, koji će iduću borbu odraditi u domovini, gdje ga čeka Justin Ledet.

Johnnya Walkera (15-3, 1-0 UFC) smo mogli popratiti prošlog mjeseca na Fight Night u Argentini, gdje se borio protiv Khalila Rountreea Jr. Uskočio je u borbu kao zamjenski borac i od njega se nije puno očekivalo, da bi na kraju impresionirao nastupom u kojem je Rountreea završio nokautom, a usput je i pokupio bonus za najbolju izvedbu. Fanovi i mediji su ostali oduševljeni ovim momkom, koji se prikazao i kao vrlo simpatična ličnost te je bilo zanimljivo čekati s kim će ga UFC iduće upariti

Odluka je pala na tri godine starijeg Justina “El Blanco” Ledeta (9-1, 3-1 UFC), kojeg možete pamtiti iz borbe protiv Aleksandra Rakića. On se tada spustio iz teške kategorije, gdje je ostvario tri pobjede, a protiv austrijsko-srpskog borca je ovaj bivši profesionalni boksač bio demoliran. Ipak, ostaje u ovoj diviziji te odlazi na noge drugom velikom potencijalu kategorije do 93 kilograma. Za Ledeta je ovo prilika za brzi povratak na poziciju koja je bila njegova prije borbe protiv Rakića, kada se njega smatralo velikim potencijalom. Trenutno je malo preseljen u drugi plan, no ovom će se borbom imati priliku iz njega vratiti.

Event na kojem će se borba održati je zakazan za 2. veljače u brazilskoj Fortalezi, a predvodi ga revanš Raphaela Assuncaoa i Marlona Moraesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI