Ilir Latifi se ozlijedio i otkazao borbu protiv St. Preuxa

UFC 17.01.2018 18:38h Autor:

Ilir Latifi

Novi problemi za UFC dogodili su se deset dana prije UFC on FOX 27 eventa. On je trenutno ostao bez sunaslovne borbe, nakon što je Ilir Latifi zbog ozljede otkazao okršaj s Ovinceom St. Preuxom.

Njih dvojica trebala su biti posljednja borba prije vrlo bitnog revanša Jacarea Souze i Dereka Brunsona, no to neće dogoditi, kao što se trenutno ne zna hoće li UFC pronaći novog protivnika za St. Preuxa, budući da je ostalo samo deset dana do ovog eventa.

Velika je to šteta za St. Preuxa koji u posljednje vrijeme nikako da odradi borbu uz puni kamp oba borca. Prvo je za event u Japanu ostao bez Shoguna Rue te je savladao zamjenskog protivnika Yushina Okamia, a onda je on uskočio protiv Coreya Andersona umjesto Patricka Andersona za UFC 217 te je slavio atraktivnim nokautom. St. Preux je tako na skoru 22-10, uz 10-5 kao UFC borac. Trenutno ima tri pobjede u nizu.

Ipak, otkazivanje ove borbe je velika šteta zbog sportskih razloga, budući da su u pitanju dva zanimljiva borba podosta kvalitetnom prazne poluteške divizije. St. Preux se nalazi na petom mjestu, dok je Latifi deveti, a obojica su više puta do sada prezentirali atraktivne tehnike završavanja borbe i očekivao se vrlo dobar duel uz pravu premiju za pobjednika istog. Latifi ima četiri pobjede u posljednjih pet nastupa.

Ovako se OSP mora nadati da će mu promocija ipak naći protivnika za ovaj nastup ili ugovoriti borbu protiv nekoga za neki drugi event koji se uskoro održava.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI