Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Idući Ultimate Fighter u poluteškoj te u obje ženske kategorije | Fight Site

Idući Ultimate Fighter u poluteškoj te u obje ženske kategorije

UFC 23.11.2015 22:11h Autor:

UFC je objavio za koje kategorije će tražiti borce povodim iduće sezone Ultimate Fightera. To su muška poluteška te obje ženske kategorije, odnosno bantam i slamka.

Tako se čini kako bi Ultimate Fighter po prvi puta mogao imati tri kategorije, ili UFC namjerava jednu eliminirati, ovisno o kvaliteti boraca i borkinje koji se prijave. Trenutno je u emitiranju 22. sezone, čija finale će se održati samo par dana prije testiranja za iduću.

Izbor kategorija ne bi trebao čuditi, budući da ovime UFC vjerojatno želi popuniti zanimljive divizije gdje im nedostaje boraca. Možda bi to pokušali i s teškom kategorijom, no prošli pokušaj im se nije isplatio, budući da su svi teškaški sudionici na kraju završili u poluteškoj ili čak srednjoj kategoriji, kao brazilski pobjednik Antonio Carlos Junior.

Snimanje ove sezone trebalo bi započeti već u siječnju, dok bi emitiranje krenulo u travnju. Treneri ekipa još uvijek nisu poznati. Ukoliko se odabere jedna muška i ženska kategorija, to bi trebao biti drugi takav slučaj, nakon 18. sezone, gdje su zajedno nastupali borci i borkinje bantam kategorije.

Testiranje će se održati 14. prosinca u Las Vegasu, a pravo prijave imaju svi borci i borkinje koji imaju osigurane uvjet za život i rad u SAD-u, barem tri profesionalne MMA pobjede u sankcioniranim borbama te između 21 i 34 godine starost. Više informacija može se pronaći na linku http://www.ufc.com/TUF23

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI