Idući protivnik Rorya MacDonalda bit će Hector Lombard

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2015 19:37h Autor:

Rory MacDonald

Dana White je odlučio prokomentirati situaciju u vrhu UFC-ove velter divizije te je spomenuo Rorya MacDonalda i planove za njega. Rekao je kako bi mu idući protivnik trebao biti Hector Lombard, kojem uskoro završava suspenzija.

MacDonald je ljetos poražen od Robbiea Lawlera u borbi za titulu prvaka i trenutno je na oporavku te je vrlo zanimljiva situacija oko toga tko bi mogao biti njegov idući protivnik. Većina velteraša je zauzeta ili su to borci s kojima se Rory nedavno susreo, no ipak postoji jedan potencijalni protivnik kojeg su se mnogi sjetili.

To je Hector Lombard, kojem završava suspenzija zbog korištenja dopinga i on bi mogao biti idući protivnik kanadskom borcu, a ako je vjerovati Dani Whiteu, to će se i dogoditi. Dana je to potvrdio, no nije mogao reći ništa o datumu ili eventu.

MacDonald i Lombard su se trebali već susresti na UFC 186 eventu, no do te borbe nije došlo, upravo zbog Lombardove suspenzije. On je UFC 182 eventu savladao Josha Burkmana, no nakon te borbe nije prošao test na ilegalne supstance.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI