Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Idući protivnik CM Punka se razbacao s prijetnjama: “Prebit ću ga! Garantiram vam, ovo je njegova posljednja borba!” | Fight Site

Idući protivnik CM Punka se razbacao s prijetnjama: “Prebit ću ga! Garantiram vam, ovo je njegova posljednja borba!”

UFC 17.04.2018 16:03h Autor:

CM Punk (screenshot)

Ono što se već duže vrijeme predviđalo, postalo je stvarnost – Phillip Jack Brooks, poznatiji pod nadimkom CM Punk, ponovno će 9. lipnja zakoračiti u oktogon i u svom drugom MMA nastupu ukrstiti rukavice s Mikeom Jacksonom, 33-godišnjim Amerikancem kojeg mnogi vide kao idealnog protivnika za nekadašnju kečersku zvijezdu.

Osim nedostatka MMA iskustva, Jackson i CM Punk dijele isti profesionalni omjer (0-1), ali i istog protivnika koji se zasad jedini u njega upisao (Mickey Gall). Talentirani Amerikanac, kojeg je Dana white otkrio snimajući svoj ‘Lookin’ for a Fight’ show, obojicu je zaustavio u prvoj rundi. Za gušenje s leđa protiv Jacksona mu je trebalo samo 45 sekundi, dok je CM Punk od iste tehnike ‘pao’ nešto kasnije u meču (2:14).

“Vjerujem da je ovo ‘mismatch'”, samouvjereno je Jackson otvorio razgovor s FloCombatom smatrajući da je veliki favorit u ovom meču.

“Moj cilj nije stići do submissiona nad ovim likom. Rekao sam još prije borbe s Gallom da sam ovdje kako bih prebio ovog lika i pokazao mu da ovo nije ono što želi. Postoje različite razine i on je ovdje na krivom putu. Trebao je izabrati put Grega Hardyja (NFL igrač koji je MMA karijeru započeo preko manjih promocija, op.a.). No ja ga ne krivim što se odlučio na ovaj put. Ipak je on ime koji je privlačno publici i koje na sve gleda kroz posao. Nitko drugi neće Philu Brooksu platiti pola milijuna dolara za borbu. Da se stvarno želio samo okušati u borbi, on bi onda otišao u amaterske vode, a ovako je jasno da želi biti dobro plaćen”, objasnio je Jackson svoje viđenje cijele situacije pa zatim i uvjereno ustvrdio:

“Ovo će biti njegova posljednja borba. Garantiram vam to. Jednom kad ga dodirnem izgubit će želju za ovim.”

Hoće li biti tako kako prognozira ‘The Truth’, saznat ćemo na UFC-u 225 u Chicagu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI