Iduća sezona Ultimate Fightera trebala bi popuniti dvije najpraznije UFC divizije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2018 23:02h Autor:

The Ultimate Fighter

Idućeg mjeseca trebale bi se održati probe za 28. sezonu Ultimate Fightera, koja bi mogla biti vrlo zanimljiva, ako gledamo po tome koje će se kategorije nadmetati. U sezoni će nastupiti muški članovi teške kategorije te djevojke iz perolake kategorije.

Biti će to tek druga sezona regularnog Ultimate Fightera, odnosno ako ne računa treća sezona brazilskog izdanja showa, u kojoj će nastupiti teškaši i prva nakon TUF 10, koji se održao 2009. godine te je u njemu slavio Roy Nelson. Tako se UFC napokon odlučio na ono što su fanovi odavno tražili, a to je kraljevska kategorija u Ultimate Fighteru, a njoj pridružuju drugu najprazniju diviziju, žensku perolaku.

UFC je službeno objavio poziv svim zainteresiranima, koji prenosimo u cijelosti, uz nadu da bi se možda mogao prijaviti i neki teškaš s ovih prostora te postati prvi koji je nastupio u showu (Bojan Veličković i Vlado Šikić su eliminirani u borbi za ulazak u show).

“Muškarci teške kategorije, koji teže manje od 120 kilograma i djevojke perolake kategorije, koje teže ispod 66 kilograma, starosti između 21 i 34 godine, s barem tri profesionalne borbe te s pozitivnim skorom, pozivaju se na otvoreni casting. TUF 28 snimanje počinje u srpnju, a emitirati će se kasnije ove godine.”

Kao i svake godine, biti će to jesenska sezona, s finalnim eventom u prosincu, vjerojatno istog vikenda kada i neki od jakih PPV evenata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI