Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ido Portal: McGregor je bijeli pojas u kretanju, ali ostali nisu još ni počeli! | Fight Site

Ido Portal: McGregor je bijeli pojas u kretanju, ali ostali nisu još ni počeli!

UFC 28.12.2015 11:15h Autor:

Conor McGregor & Ido Portal

Uoči osvajanja pojasa na UFC-u 194, Conor McGregor je privlačio pozornost i činjenicom da ima trenera za kretanje, Idu Portala. Mnogi su bili skeptični oko toga, ali nakon njegovog nokauta u 13 sekundi situacije je nešto drugačija.

Portal je gostovao u MMA Houru gdje je pričao o svojoj suradnji s McGregorom i o tome što znači biti stručnjak za kretanje. Naglasio je da je svjestan kako bi mnogi okrivili upravo njega da je McGregor izgubio, ali drago mu je što “The Notorious” nije posumnjao u ono što radi, unatoč velikom skepticizmu ostatka borilačke zajednice.

“Bio sam svjestan da će mene kriviti ako izgubi. No za mene se sve svodilo na to da dođem i podržim ga, iako je količina posla koju smo obavili za mene minimalna. Tjedan i pol tamo i nekoliko dana u Dublinu. To nije nešto zbog čega bi nekoga krivili ili uzimali zasluge. Ipak, to je niz malih odluka koje trebaju biti ispravne i ja sam bio dio toga.

Sav taj mačizam, mentalitet irskih fanova, sport MMA-a, mislim da je Conor dobar jer nije dopustio da ga sve to omete. On osjeća tu oštrinu i mogućnost izručiti potentnu dozu. On je superiorniji od kave koji svi ostali piju. On je espresso čovjek”, zaključio je Portal.

No unatoč kratkoj suradnji s Ircem, Portal smatra da je McGregor već napravio odmak od ostalih boraca, iako i on ima još puno mjesta za napredak.

“Conor je sam to rekao najbolje, on je bijeli pojas. Ali to može postati puno, puno bolje. Nevjerojatno je koliko bolje može postati. No ostatak boraca nisu još počeli ni s prvim lekcijama. On je možda bijeli pojas, ali ostali se nisu niti počeli igrati s ovim idejama. On je jako inteligentan i posvećen, ali ono što mi radimo je iznimno teško”, rekao je majstor pokreta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI