Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iauqinta i Oliveira spremili bonuse, borba večeri pronađena na uvodnom programu | Fight Site

Iauqinta i Oliveira spremili bonuse, borba večeri pronađena na uvodnom programu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2018 12:31h Autor:

Jared Gordon vs. Joaquim Silva

Al Iauqinta svoj je sjajan nastup protiv Kevina Leea dodatno okrunio bonusom za najbolju izvedbu, dok je isti spremio i već standardni osvajač istih, Charles Oliveira. U velikoj konkurenciji za borbu večeri, taj bonus otišao je sudionicima glavnog programa, Joaquimu Silvi i Jaredu Gordonu.

Iako je možda za očekivati bilo kako će bonus za borbu večeri otići prema Edsonu Barbozi i Danu Hookeru, to se ipak nije dogodilo. UFC je ugodno iznenadio time što je nagradio dva borca s uvodnog programa, koji su dali apsolutno sve od sebe s ciljem da završe borbu te su na kraju pružili vrlu neizvjesnu i uzbudljivu predstavu za fanove. To su Jared Gordon i Joaquim Silva, a ovaj drugi upisao je pobjedu nokautom u trećoj rundi. Gordonu je ovo prvi bonus u četvrtoj UFC borbi, dok je prvi također spremio i Silva, koji je u promociji odradio jedan nastup više.

Zato se na bonuse već navikao UFC-ov rekorder Charles Oliveira. Za gušenje Jima Millera spremio je već svoj 13., od toga deseti za najbolju izvedbu/submission. Istim bonusom nagrađen je u četiri borbe za redom, a ovim je postavio novi rekord. Jedini je borac u povijesti UFC-a koji je sedam puta nagrađen za najbolju izvedbu te je pretekao Andersona Silvu po zbroju bonusa za najbolju izvedbu/nokaut/submission. Tu ipak jedan više od njega, tj. njih 11, ima Donald Cerrone.

Al Iaquinta je predstavom protiv Kevina Lee došao do svog prvog UFC bonusa, a za to mu je trebalo 12 borbi. Taj podatak zvuči čak i nevjerojatno, ako znamo da je Al borac koji uvijek pruži uzbudljiv nastup, no biti će da je do sada uvijek nastupao na eventima koji su pružali još više uzbuđenja. Ovaj je apsolutno zaslužen, budući da je kao autsajder pokazao svu svoju kvalitetu te je ponovno među borcima koji s pravom mogu gledati prema budućem napadu na naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI