Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iaquinta se ozlijedio, Felder dobio novog protivnika za UFC 218 | Fight Site

Iaquinta se ozlijedio, Felder dobio novog protivnika za UFC 218

UFC 01.11.2017 14:28h Autor:

Al Iaquinta

UFC 218 doživio je jednu promjenu na svog programu, nešto više od mjesec dana prije svog datuma. Ozljedu je doživio Al Iaquinta, a umjesto njega u Detroit dolazi Charles Oliveira.

Iaquinta (13-3-1, 8-2 UFC) se trebao boriti protiv Paula Feldera (14-3, 6-3 UFC) i to mu je trebala biti druga borba ove godine. Vratio se proljetos nakon žestokih svađa s vodstvom UFC-a, no one su se nastavila i nakon njegove borbe protiv Diega Sancheza. To mu je bila peta pobjeda u nizu, no UFC ga nije honorarirao nekim visokim plasmanom niti rangiranom protivnikom. Umjesto toga se trebao sučeliti s Paulom Felderom, to je prihvatio, ali na kraju je prisiljen otkazati taj nastup.

Umjesto njega će uskočiti Charles Oliveira (22-7, 10-7 UFC), što je potpuna promjena tipa protivnika za Feldera, budući da je 28-godišnji Brazilac jedan od najboljih, ali i najagresivnijih parteraša u UFC-u. On se proljetos vratio u laku kategoriju, nakon nekoliko neuspjelih zadovoljavanja težine za perolaku i odmah je savladao Wila Brooksa, čime je potvrdio da ima što ponuditi u diviziji do 70 kilograma. Izuzetno je agresivan borac, unatoč tome što je grappler te samo dvije od svoje 22 pobjede nije ostvario prekidom. U slučaju osam od svojih deset pobjeda je otišao kući s bonusom za najbolju izvedbu, a dva puta je bio sudionik najbolje borbe večeri.

Ovo će biti zanimljiv ispit za Feldera jer je do sada grapplera za protivnika imao tek u svom UFC debiu. Bilo je to u listopadu 2014. godine te je bio bolji od Jasona Sagga. Felderu će to biti deseta borba u tri godine koliko je u UFC-u, čime pripada u iznadprosječno aktivne borce.

UFC 218 održava se 3. prosinca u Detroitu, a predvode ga Frankie Edgar i Max Holloway.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI