Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iaquinta publici: Jebite se, ja sam ostavio srce u kavezu! | Fight Site

Iaquinta publici: Jebite se, ja sam ostavio srce u kavezu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2015 22:49h Autor:

Na odluku po kojoj je Al Iaquinta savladao Jorgea Masvidala publika je hukala, a Al Iaquinta im je, kod davanja službene izjave poručio da se *ebu te da nemaju to pravo jer je on ostavio srce u kavezu. Jorge Masvidal je, odmah nakon odluke, ljutito napustio kavez.

Vjerojatno najtežu pobjedu u životu doživio je Al Iaquinta. Nije nikad lako kad ti publika počne hukati, a posebno ne nakon 15 minute, gdje si odradio sjajnu borbu, dvije se runde borio krvav te na kraju do zadnje sekunde napadao svog protivnika. Kad je hukanje krenulo, Jon Anik ga je pitao za komentar, a Iaquinta je bio vrlo ljut.

"Jel' vi to meni? Znate što, jebite se! Ja sam ostavio srce ovdje u kavezu!", rekao je Al te dalje nije htio davati izjavu, odnosno i on je ljuto napustio kavez.

Ipak, na press konferenciji nakon borbe, hladne glave je objasnio što se dogodilo i zašto je došlo do takve reakcije. Na pitanje da prokomentira borbu odgovorio je vrlo smireno i konkretno:

"Svaki dan teško treniram i kad uđem u kavez, kako god prošao, pobijedio ili izgubio, želim pružiti publici ono po što su došli. Imao sam tešku prvu rundu, ali nakon toga sam se vratio, kretao se prema naprijed i pokazao od čega sam sazdan. Pokazao sam veliko srce i teško mi je to palo. Ne znam, možda je publika hukala sucima, ali svejedno me je smetalo. No, izgleda da se moram naviknuti, ovo je takav sport."

Iaquinti je ovo četvrta pobjeda u nizu i to četvrta u posljednjih sedam mjeseci.Trenutno je na skoru 7-2 u UFC-u, a prije ove borbe bio je 15. na službenoj ljestvici lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI