Iaquinta popljuvao Whitea i cijeli sustav dodjele bonusa: “Začepi svoja jebena usta”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.04.2017 12:48h Autor:

Al Iaquinta i Dana White

Pobjeda koju je proteklog vikenda ostvario nad Diegom Sanchezom bila je peta u nizu za povratnika u oktogon Ala Iaquintu. Njegova UFC karijera sada već broji 10 nastupa (8 pobjeda), a niti jedan od njih nije mu donio bonus koji promocija tradicionalno dodjeljuje po završetku svojih evenata.

Talentirani borac iz Serra-Longo tima još je ranije preko Twittera izrazio svoje nezadovoljstvo time što ga je dodatnih 50 tisuća dolara i ovoga puta zaobišlo, a u posljednjoj je epizodi The MMA Houra dodatno napao cijeli sustav dodjele bonusa pritom otvoreno kritizirajući i predsjednika UFC-a, Danu Whitea.

“Ne znam zašto nisam dobio bonus. Još su mi u prošlosti govorili da nisam prikladan za bonuse i možda se i dalje drže toga. Cijela ta stvar oko bonusa je po meni retardirana, oprostite, smiješna. Činjenica da dodjeljuju tih 50 tisuća dolara je njihov način kontrole nad svima. Ne znam, ne sviđa mi se to. Nikad nisam imao dosadnu borbu. Uvijek se dolazim boriti i prirediti show. Imam pet pobjeda u nizu, od toga četiri nokautom i niti jedan bonus nisam dobio. Jadni su. Nokautirao sam i Joea Lauzona, ‘Kralja bonusa’, i opet nisam ništa dobio. Diego Sanchez, lik je legenda i ovdje je oduvijek i koliko je on bonusa dobio? Evo, pobijedio sam i njega i opet ništa. Jebeš njih”, požalio se Iaquinta pa nastavio udarati, ali ovoga puta direktno po Whiteu.

“Ja sam profesionalac. Upravo sam nastupio u sunaslovnoj borbi eventa koji se emitirao na FOX Sports 1 kanalu i 50 tisuća dolara je sve što sam zaradio (26 tisuća + 26 tisuća pobjedničkog bonusa, op.a.). Dana White je učinio puno za ovaj sport, ali se niti jednom nije ozlijedio zbog njega. I onda on kaže da je najbolji dio eventa u Brooklynu bio odlazak kući, ti si u privatnom avionu… Začepi više. Za neke bi ljude to bio ‘highlight’ života, a ti si u privatnom avionu. I naravno, tebi je to ‘highlight’ večeri. Likovi se ozljeđuju u kavezu; Jim Miller, on je ozlijedio jebene noge… da, on mu duguje ispriku, ali i svima ostalima. To je sranje. Začepi svoja jebena usta”, nervozno je poručio ‘Raging Al’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI