Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iaquinta otkazao nastup u New Yorku: Želim to više od svega, no ne ako sam ovoliko malo plaćen | Fight Site

Iaquinta otkazao nastup u New Yorku: Želim to više od svega, no ne ako sam ovoliko malo plaćen

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2016 18:35h Autor:

Al Iaquinta

Borba Ala Iaquinte i Thiaga Alvesa prva je s programa UFC 205 eventa koja je doživjela otkazivanje, a do toga je došlo zato što je Iaquinta odbio nastup pod uvjetima svog trenutnog ugovora.

Iako je to zapravo bila prva službeno najavljena borba za Madison Square Garden, Iaquinta ugovor nije potpisao, a na kraju je to finalno odlučio ne uraditi, iako bi mu taj nastup bio velika čast, kao netko tko je rođen i živi u najvećem gradu SAD-a.

“Dobio sam ugovor za borbu protiv Alvesa i onda sam ga samo gledao nekoliko dana. Mislio sam kako jednostavno ne smijem to potpisati, da ne bi bilo u redu. Razgovarao sam s menadžerom i rekao mu da nema ništa na svijetu što bih želio više nego boriti se u New Yorku, no ne mogu prihvatili ove financijske uvjete”, rekao je Iaquinta, koji se nije borio 18 mjeseci, pa mu to još dodatno otežava situaciju.

“Imam manjak novaca zbog sponzora i zbog sponzora koje sam mogao imati u ovih 18 mjeseci. Ja sam svoj ugovor potpisao dok još nije bilo Reeboka i jednostavno sad želim više. to sam i rekao menadžeru. Želim razgovarati s UFC-om i vidjeti što se tu može napraviti.”

Iaquinta je Fox Sportsu rekao kako bi za borbu protiv Alvesa dobio 26.000 dolara i još toliko u slučaju pobjede, dok bi mu Reebok dobio još 5000 dolara. Sve u svemu, to je cifra kojom nikako nije zadovoljan i želi više. No, problem je taj što on još uvijek ima važeći UFC ugovor. Luke Rockhold je uspio isti promijeniti, pitanje je može li tu nešto napraviti ipak puno manje popularniji Iaquinta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI