Iaquinta nakon Melendezove suspenzije: Najradije bih nešto slomio!

UFC 07.07.2015 11:04h Autor:

Al Iaquinta

Al Iaquinta uistinu nema sreće. Nakon što je od borbe s njim na UFC Fight Nightu 71 zbog ozljede morao odustati Bobby Green sad je zbog pada na doping testu otpao i Gilbert Melendez.

Gilbert Melendez je pao na doping testu koji je obavljen 13. lipnja nakon UFC-a 188 i njegove borbe s Eddiejm Alvarezom. Melendez je odmah odbacio mogućnost da je svjesno uzimao zabranjene supstance, ali je prihvatio jednogodišnju suspenziju. Zbog cijele situacije Al Iaquinta je gotovo izgubio živce jer je otpao s cijelog događaja.

"Ne znam što bih napravio. Najradije bih nešto slomio, lupio glavom u stol. Razočaran sam. Uopće ne mogu opisati što osjećam.", izjavio je Al Iaquinta za The MMA Houre.

"Bio sam spreman. Ovo je za mene bila savršena borba. Dobro sam radio na sparinzima, dobro se spremio za borbu. Ne znam… Frustriran sam. On je bio posljednji za kojeg bih pomislio da će pasti na doping testu. Poštujem ga kao borca i tako sam se spremao za borbu. Ako pokušaš varati onda će te jednom i uhvatiti. Barem tako pretpostavljam…"

UFC Fight Night 71 predvode borbom u teškoj kategoriji Frank Mir i Todd Duffee.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI