Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iaquinta i Lee pogledani u preko dva milijuna američkih domova | Fight Site

Iaquinta i Lee pogledani u preko dva milijuna američkih domova

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2018 12:10h Autor:

Iaquinta vs. Lee

UFC i FOX televizija mogu biti zadovoljni uspjehom posljednjeg zajedničkog eventa, budući da je subotnji program pogledan u preko dva milijuna američkih domova, što je najbolji rezultat UFC on FOX evenata u posljednje dvije godine.

Ne znamo je li u pitanu razlog što je ovo bio posljednji UFC on FOX event ili su Kevin Lee i Al Iaquinta bili toliko privlačna imena, ali UFC on FOX 31 postigao je značajan uspjeh. Preko dva milijuna domova pogledalo je subotnji MMA event, koji je na kraju pružio sjajan program za kraj ovog partnerstva koje je promijenilo cjelokupnu sliku svjetskog MMA-a.

Ova brojka, koja zapravo predstavlja prosječnu gledanost tijekom cijelog programa, je najbolja brojka za UFC i FOX u posljednje dvije godine, odnosno od eventa koji su u prosincu 2016. godine predvodile Michele Waterson i Paige VanZant. Tada je postignuta gledanost od prosječno 2.6 milijuna, s maksimumom od 3.2 milijuna, što je sedmi najgledaniji UFC event u povijesti.

Broj je posebno zanimljiv jer je event došao odmah iza najslabijeg FOX-a u povijesti. UFC on FOX 30, kojeg su predvodili Dustin Poirier i Eddie Alvarez, pogledan je prosječno u 1.461.000 domova.

Što se tiče same povijesti suradnje UFC-a i FOX-a, najgledaniji event bio je onaj prvi, kojeg je predvodila prva borba Caina Velasqueza i Juniora Dos Santosa. On je postigao maksimum od 5.7 milijuna gledatelja te je do danas najgledaniji UFC event u povijesti. UFC on FOX serijal tu zapravo drži prvih 15 mjesta, odnosno toliko evenata je postiglo veću gledanost nego najprodavaniji UFC-ov PPV event, onaj prije dva mjeseca održani s Conorom McGregor i Khabibom Nurmagomedovim u glavnoj ulozi. Ipak, konstantan pad popularnosti ovih evenata otkriva činjenica da se među deset najgledanijih nalazi čak sedam s brojem od 1 do 10.

U svakom slučaju, drago nam je vidjeti da se UFC on FOX-a oprostio u stilu te se nadamo kako će ESPN ponovno donijeti veliku gledanost, što bi svakako bila sjajna stvar za MMA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI