Iaquinta: Bobby Green mi se baš ne čini kao inteligentna osoba

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2015 19:30h Autor:

Al Iaquinta

Iako je do njihove borbe preostalo više od mjesec dana, Al Iaquinta i Bobby Green već naveliko odrađuju nultu rundu, onu preko medija. Ovog puta je Iaquinta iznio svoje mišljenje o svom budućem protivniku, izjavivši kako mu se ne čini baš inteligentan.

Prije nekoliko dana, Bobby Green je, u jednom razgovoru, Ala Iaquintu nazvao kukavicom i borcem koji bježi po kavezu. Rekao je kako je on borac, za razliku od Iaquinte, koji bi se trebao baviti atletikom ukoliko tako nastavi. Nije se dugo morali čeka za odgovor "Raging Ala".

"Taj momak kao da ništa ne shvaća. Proziva Donalda Cerronea, tuži se na sve što mu padne na pamet, a nema pojma da većinu ljudi zapravo boli briga što on govori. Samo govori gluposti, kaže mi da stanem pred njega i da se borim. Da li je on ikad pogledao ikoju moju borbu? Budući da upravo to ja radim", rekao je Iaquinta, a upravo to potvrđuje njegova borba protiv Jorge Masvidala, u kojoj je pobijedio upravo zbog agresije i traženje borbe.

Onda se okrenuo Greenovoj osobnosti, budući da je riječ o borcu koji je prozvao gotovo svakog člana UFC-ovih Top 15 lake kategorije:

"Možda pokušava glumiti kečere, ne znam, ni on ni njegov tim mi se baš ne čine posebno inteligentnim osobama. To je razlog zašto sam ja tu gdje jesam te zašto je on tamo gdje je. Takvi kao on vrlo brzo završe vani. Borci kao ja i moji timski kolege smo s razlogom tu i tu ostajemo još neko vrijeme."

Osim toga, najavio je i kako će borba izgledati te što očekuje od Greena.

"Ma može on govoriti što hoće, znate li što će napraviti. Primati će batine i smijati se te praviti se kao da nije nije ništa osjetio. To radi svaku borbu. Edson Barbosa ga je prebio, on se pravio da mu nije ništa, a zapravo nije znao gdje je. Ja ću uči s uzdignutim rukama i boriti se, a za njega baš nisam siguran. No, ako bude tako, gledatelji će dobiti sjajnu borbu" dodao je Al na kraju.

Njih dvojica nastupaju na UFC Fight Night 72 u San Diegu, kojeg 15. srpnja predvode Frank Mir i Todd Duffee.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI