Ian McCall: Ja sam Irac i očekujem publiku na svojoj strani

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2014 17:16h Autor:

Ian McCall

Ian McCall bi mogao biti jedna od glavnih zvijezda večerašnjeg eventa u Dublinu. Ovaj atraktivni borac sastaje se s kraljem bonusa Bradom Pickettom, a nada se da bi mu njegovi irski korijeni mogli donijeti podršku publike.

Ian McCall je u UFC-u nastupio četiri puta, od te četiri borbe, dvije su postale borba večeri, dok bi to sigurno postala i borba s Benavidezom, da se na istom eventu nisu sastali Aldo i Edgar. Brad Pickett je nastupio sedam puta, četiri puta je to bila borba večeri, a jednom je nagrađen nokautom večeri. Također, većina fanova se slaže da je i njegova posljednja borba, protiv Neilla Seerya, također trebala biti nagrađena bonusom.

To su činjenice koje najavljuju sjajnu borbu, a ništa drugačije ne razmišljaju niti borci. Ipak, McCall ima još jedan dodatan motiv, jer je nedavno preminuo njegovo najbolji prijatelj, UFC-ov teškaš Shane Del Rosario. Upravo je McCall bio taj koji ga je pronašao u besvjesnom stanju.

"Svaki dan prolazim kraj Shaneove fotografije i mislim na njega i uspomenu koju imam na naše prijateljstvo. Svaki put kad idem u svlačionicu u našoj dvoranu moram je vidjeti. Neke dane reagiram drugačije, jer on je bio moj najbolji prijatelj", rekao je 'Uncle Creepy' o Shaneu te još dodao: "Shane ne bi htio da budem tužan zbog njega. Želio bi da nastavim raditi ono što najbolje znam i da se borim. On je bio borac i htio bi i za mene da odem i postanem prvak. Naravno, spreman sam sve to što više mogu raditi u njegovu čast."

McCall također ne sumnja da bi publika protiv Picketta, koji je engleski borac, trebala biti na njegovoj strani: "Ja imam Irsko ime, Ian McCall, to ime ne može biti više irsko nego što je. A borim se protiv Engleza, čovjeka iz države koja je moj narod ugnjetavala i nazivala iz građanima trećeg reda. Moja obitelj potječe iz Irske i ja sam Irac i nadam se podršci navijača."

Borba McCall i Picketta nalazi se na glavnom programu večerašnjeg eventa, a mogla bi donijeti možda i novog izazivača u muha kategoriji. Podsjećamo, McCall se borio protiv Demetriousa Johnsona u polufinalu turnira za UFC prvaka. Borili su se dva puta, prvi puta je borba bila neodlučena, a drugi put je Johnson slavio na bodove, no McCall i dalje ostaje borac koji je bio najbliže pobjedi u mečevima protiv prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI