Ian McCall: Irski fanovi su najbolji na svijetu, ali većina Conorovih su idioti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2016 13:13h Autor:

Ian McCall

Ian McCall je sretan što odlazi u Belfast te što će nastupiti na UFC Fight Nightu 99, po drugi put pred irskim fanovima. Fanovima koje smatra najboljima na svijetu.

Uncle Creepy se borio u Dublinu, na prvom UFC-ovom dolasku u Irsku, a tamo je savladao Brada Picketta. Bilo je to u lipnju 2014., i sada se, dvije godine kasnije, vraća u Irsku, no onu sjevernu. U Belfastu ga čeka borba protiv Neila Seerya.

“Uzbuđen sam što se vraćam i što ću se ponovno boriti. Idem nastupati pred irske fanove, koji su bez sumnje najbolji fanovi na svijetu. Jako puno ljudi su iritirani od strane njih, ali to je sve zbog situacije s Conorom McGregorom. Njegovi fanovi su većinom idioti! Ja sam jedan od njegovih fanova, volim Conora i volim njegov stil borbe. Ali kad pogledaš, većina su uistinu bezlični moroni koji komentiraju preko interneta”, osjetio je potrebnu prokomentirati “zelene” fanove.

Neilu Seeryu će borba protiv McCalla biti posljednja u karijeri, a zanimljivo je kako je McCall zapravo sam zatražio taj duel. UFC mu je ispunio želju, budući da su mu se osjećali dužni jer su mu čak dva posljednja protivnika otkazali usred “Fight weeka”.

“Jako se veselim povratku u Irsku, jer fanovi su uistinu sjajni. Također, dolazim poslati Neila Seery u iduću fazu njegovog života. On odlazi u mirovinu nakon ove borbe i bit će lijepo pružiti dobru posljednju borbu nekome tko mi je jako drag i koga izuzetno cijenim kao borca.”

UFC Fight Night 99 održava se 19. studenog. Event u Belfastu predvodi duel velter kategorije između Dong Hyun Kima i Gunnara Nelsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI