Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Iako je dogovorio nastup, Nate Diaz i dalje apsolutno nezadovoljan ugovorom | Fight Site

Iako je dogovorio nastup, Nate Diaz i dalje apsolutno nezadovoljan ugovorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2014 20:57h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz napokon je dogovorio svoj novi UFC nastup, no to nikako nije znak da se pomorio sa stvarima koje ga smetaju, točnije s njegovim ugovorom. To je potvrdio i njegov menadžer.

13. prosinca ove godine, Nate Diaz će uhodati u UFC-ov kavez, a s druge strane će biti Rafael Dos Anjos. Tako je mlađi brat Diaz ipak odlučio nastupiti nakon više od godinu dana, koju je proveo većinom u prepucavanje s vodstvom UFC-a, najčešće preko društvenih mreža,

Ipak, to nije znam da se Nate pomirio sa stvarima koje ga smetaju. "Naravno da nismo zadovoljni s ugovorom, niti smo bili kad je potpisan, no tad je bilo ostalo samo dva tjedna do borbe i dovedeni smo na gotov čin. Iskoristili su nas, to je prava situacija", rekao je Nateov menadžer Mike Kogan.

"Dana White cijele godine govori sranja o Nateu, a on se sad bori s trećim čovjekom divizije, u sunaslovnoj borbi eventa na Foxu. Izgleda da je on napravio prvi korak prema popuštanju, mi sigurno nismo, niti ne namjeravamo", nastavio je komentirati situaciju znači li ova borba da je Nate popustio.

Mora se priznati da ugovor jednog izuzetno popularnog borca kao što je Diaz izgleda pomalo i čudno. Ugovor na četiri borbe je potpisao prije duela s Grayem Maynardom, za koji je Nate dobio 15.000 dolara te još toliko za pobjedu. Izuzetno mal iznos za borca koji se, prije te borbe, borio za UFC-ovu titulu.

"Niti jednom nismo rekli da je sve u redu. On se vratio jer mu je trebala borba, treba zarađivati za život. Da je on Floyd Mayweather i da za meč dobije 30 milijuna dolara, vjerojatno se ne bi nikad vratio niti bi ste čuli od njega, no on ne zarađuje toliko. Nažalost, ne može se sjediti zauvijek, moraš se vratiti, no Nate se uspio vratiti pod svojim uvjetima. Ako već ne može dobiti novi ugovor, dobio je borbu protiv Top 3 borca, kao što je tražio", zaključio je Kagan na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI