I Woodley se naklonio gospodskoj poruci Demiana Maie

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2017 13:16h Autor:

Demian Maia (Instagram)

Kada je u kolovozu prošle godine protiv Carlosa Condita upisao šestu pobjedu u nizu, Demian Maia se s razlogom nadao borbi za naslov prvaka, no tada je prednost dobio Stephen Thompson. Odluka je to na koju se ne može puno prigovoriti jer je i “Wonderboy” sa sedam uzastopnih tijumfa izgradio jako dobar slučaj.

Ono što 39-godišnji BJJ majstor nije očekivao je to da će meč Woodleyja i Thompsona završiti neriješeno, a samim time i organizacijom njihovog revanša dodatno prolongirati meč koji bi mu donio priliku za ostvarenjem snova. Podsjetimo, Maia je odavno dobio naklonost fanova izjavama poput onih da bi uvijek umjesto borbe, primjerice one s Georgesom St-Pierreom koja se svojevremeno spominjala i koja bi mu zasigurno donijela najveću zaradu u karijeri, prihvatio onu za naslov prvaka jer upravo je to cilj koji je on postavio pred sebe.

I dok bi neki pretpostavili kako će novo odgađanje njegovog napada na pojas slomiti skromnog Brazilca, on ih je razuvjerio jednom gospodskom porukom namijenjenom borcima koji će 4. ožujka predvoditi UFC 209 priredbu.

“Službeno je pa ću vam poželjeti sjajnu borbu i vjerujem da će mi pobjednik pružiti priliku koju ste vas dvojica već dobili”, napisao je Maia koji je uz poruku označio Woodleyja i Thompsona.

Uz brojne fanove, njegovoj se poruci naklonio i aktualni prvak koji se javio u komentarima ispod objave.

“Ti si gospodin i veselim se dijeljenju oktogona s tobom. Ako ti išta znači, ja sam mislio da smo se nas dvojica trebali boriti već sada.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI