Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I White se pomirio s izglednim raspletom: “Mislim da je Ronda završila s borbama” (AUDIO) | Fight Site

I White se pomirio s izglednim raspletom: “Mislim da je Ronda završila s borbama” (AUDIO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2017 15:12h Autor:

Dana White i Ronda Rousey (YouTube screenshot)

Ronda Rousey i Dana White nisu nikad skrivali dobar odnos, a predsjednik UFC-a je često znao isticati bivšu prvakinju kao najveću zvijedu promocije, čak i u trenucima kada je Conor McGregor već preuzeo igru.

Iako je dosad odluku o budućnosti prepuštao Rondi bez jasnih vlastitih prognoza, izgleda kako je White sada ipak odlučio priznati da dijeli sve popularnije mišljenje kada je u pitanju nastavak Rondine borilačke karijere.

“Na temelju razgovora kojeg sam vodio s njom, ako bih sada i ovdje morao reći što mislim, a ne sviđa mi se ta ideja jer je to ipak njena odluka, ne bih rekao da će se ponovno boriti. Mislim da je vjerojatno završila s borbama”, izjavio je White na UFC Unfiltered podcastu.

Predsjednik UFC-a smatra da je Ronda sada psihički sasvim u redu, a razloge zbog kojih bi se mogla povući pronalazi u činjenici da ima dovoljno novca i drugih interesa.

“Sretan sam zbog nje. Došla je i promijenila svijet. Popularizirala je borbe žena. Bila je dio najvećih dvoboja u povijesti ženskog borilačkog sporta i nadam se da bi ti rekordi mogli biti srušeni. Ne znam mogu li, ali nadam se da hoće”, poručio je White u istom gostovanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI