I Struve spreman uskočiti umjesto Caina Velasqueza

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2016 11:22h Autor:

Stefan Struve/Twitter

Stefan Struve poručio je da je spreman uskočiti na UFC 207 kao zamjena za Caina Velasqueza koji je otpao nakon što mu je Atletska komisija Nevade zabranila nastup jer nije spreman za borbu.

Velasquez se trebao boriti protiv Fabricija Werduma u meču koji bi vjerojatno dao sljedećeg izazivača Stipi Miočiću, no Cain je još jednom bio prisiljen odustati od revanša s čovjekom koji mu je oduzeo naslov prvaka.

Među prvima koji su se ponudili uskočiti na UFC 207 umjesto Velasqueza bio je Junior Dos Santos, kojeg je UFC tek nedavno upario sa Stefanom Struveom za event u veljači. Nakon Brazilca ponudio se i Struve.

“Ako trebaju nekoga za UFC 207 sljedećeg tjedna, mogu biti za Novu godinu u Vegasu. Božićna večera nije bila tako luda i mogao bih se spustiti na 120,6 kg. Ne šalim se, mogu biti sutra na avionu, iako sam u Nizozemskoj za Božić tek 36 sati”, napisao je Struve na Twitteru.

Međutim, UFC je odlučio ukloniti i Werduma s posljednje priredbe godine kojeg na Staru godinu predvode Amanda Nunes i Ronda Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI