I Stipe Miočić prokomentirao novi Jonesov doping skandal

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2018 11:33h Autor:

Ilustracija

Kada analitičari, novinari, pa čak i drugi sportaši govore o UFC borcima koji su sigurno čisti i nikada ne koriste doping, ime Stipe Miočića je uvijek na samom vrhu!

Bivši UFC prvak je uzoran sportaš koji je svaki doping test koji je bio stavljen pred njega u dugoj karijeri uspješno i prošao. Njegov fizički izgled je impresivan, ali u isto vrijeme prirodan i konstantan pa je Miočić smatran uzoritim sportašem koji može biti primjer drugima.

To se ne može reći za Jona Jonesa, koji se noćas ponovno našao u doping skandalu. Teško je uopće reći kojem po redu. Jonesu je u tijelu pronađen nedozvoljen metabolit radi kojeg je upravo odslužio 15-mjesečnu suspenziju. No, ovaj put je USADA zaključila da je sve u redu i da se radi o ostacima ostataka pa Jones neće biti suspendiran.

UFC borci ne vjeruju Jonesu: “USADA je smijeh! Sada je jasno zašto nije htio WADA-in test!”

S time se barem za sada ne slaže Komisija u Nevadi koje Jonesu ne želi izdati licencu. Radi toga je UFC prisiljen preseliti čitav UFC 232 u kalifornijski Inglewood gdje je na vlasti Jonesu sklonija Komisija s Andyjem Fosterom na čelu.

Jonesov novi doping skandal su noćas prokomentirali mnogi borci i drugi akteri iz MMA svijeta. Malo je reći da ne vjeruju bivšem prvaku i njegovim tvrdnjama da je čist.

Oko Jonesovog novog pada se oglasio i naš Stipe Miočić. Bivši prvak i dalje čeka rasplet situacije na vrhu teške divizije i strpljivo čeka svoj povratak. U međuvremenu prati što se događa s njegovom “firmom”.

A što misli o Jonesovom novom doping skandalu? Komentirao ga je s tek nekoliko riječi! Kratko, ali jasno…

“Ja sam uvijek čist. Ja treniram i pijem Modelo”, napisao je Stipe!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI