Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I Sanchez ima svoju teoriju: Jonesa je "zeznula" trava! | Fight Site

I Sanchez ima svoju teoriju: Jonesa je "zeznula" trava!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2015 10:50h Autor:

Screenshot

Tko je kriv za Jonesovo problematično ponašanje? Je li riječ samo o nestašnom mladom čovjeku koji je praktički preko noći postao zvijezda s milijunima u džepu ili je za njegove skandale kriv neki vanjski faktor? Već desetak dana nakon posljednjeg incidenta što je donedavno najuvjerljivijeg MMA borca svijeta koštalo titule i statusa u elitnoj promociji, se raspravlja o tome "tko je kriv?"

Tako je Joe Rogan ustvrdio da se možda radi o traumi na mozgu koja je uzrokovana udarcem. Njega je danas nadmašio Jonesov klupski kolega  Diego Sanchez okrivivši za sve vjerovali ili ne – travu!

Zna se, naime, da je Jones "konzument" pa čak i da je u napuštenom automobilu s kojim je udario trudnicu i pobjegao iz njega pronađen cannabis i pribor za pušenje. A zna se i da je Sanchez u prošlosti imao problema upravo zbog iste biljke. On je, naime, pao na testu na droge  uoči UFC Fight Night 7 priredbe. Razlog je upravo bio THC, odnosno "trava". Nakon tog je promijenio život i iz problematičnog mladog borca kojeg su nazivali "Noćna mora" je postao "San".

S obzirom da jako dobro pozna Jonesa i da dijele istu dvoranu Grega Jacksona u Albuequerqueu u Novom Mexicu, Sanchez je na svom Twitteru napisao.

"To je zbog trave."

Je li se šalio ili je mislio ozbiljno, nije niti bitno. Najbitnije je da svatko ima svoju teoriju o tome tko je kriv za Jonesovu skandaloznu narav…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI