I Ronda potvrdila: Istina je da smo Travis i ja u vezi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.10.2015 12:23h Autor:

Ronda Rousey & Travis Browne

Nakon što je UFC-ov teškaš Travis Browne jučer potvrdio glasine kako su on i UFC-ova bantam prvakinja i mega zvijezda Ronda Rousey u vezi, danas je i Rousey dala izjavu.

U razgovoru za ESPN Rousey je također potvrdila vezu s Brownom sljedećim riječima:

"Ne pričam mnogo o svom privatnom životu. Zato se i zove 'privatni život'. Istina je da smo Travis i ja u vezi. Uživam u vremenu koje provodimo zajedno i upoznavamo se i to je sve što imam za reći o tome."

Browne se nedavno našao u teškoj situaciji kad ga je bivša žena optužila za obiteljsko nasilje iako na kraju nisu pronađeni čvrsti dokazi za te optužbe. Osim optužbi za nasilje Jenna Renee također je nedavno prva potvrdila glasine o vezi svog muža i Rousey.

"Više sam očekivala od nje, može je biti sram. Iskreno, samo je pitanje vremena kada će shvatiti njegovu pravu narav. Želim im sreću, a Ronda je u vezi s oženjenim muškarcem koji je mlatio suprugu", napisala je Renee na svom Twitter profilu.

Ova situacija je jako zanimljiva budući da se Rousey nedavno putem medija prepucavala s najplaćenijim sportašem na svijetu, boksačkom legendom Floydom Mayweatherom. Rousey je tada kritizirala Mayweathera koji se kao i Browne našao pod optužbom da premlaćuje svoju ženu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI