Joanna: “I Ronda i ja smo izgubile zbog skidanja kila, mozak nam se smrznuo” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2018 10:31h Autor:

Ronda i Joanna dok su bile prvakinje

Najprije nije uopće “tapkala” na udarce, a sada tvrdi da je izgubila zbog problema sa skidanjem kilograma. Govorimo o bivšoj UFC prvakinji u slamka kategoriji Joanni Jedrzejczyk koja će dobiti priliku vratiti pojas s obzirom da je UFC odlučio organizirati revanaš protiv Rose Namajunas na UFC-u 223. A ovo su njezine isprike zašto je uopće izgubila od Namajunas na UFC-u 217…

U jednom od posljednjih medijskih istupa, Jedrzejczyk je za poznatu emisiju “The MMA Hour” svoj poraz usporedila s onim Ronde Rousey. Smatra da je i bivša prvakinja u bantam kategoriji poražena od Holly Holm također radi neugodnog skidanja kilograma. Težak “weight cut” je prema njoj razlog zbog čega ona više nije vlasnica UFC-ovog pojasa.

“Uvijek sam htjela pitati Rondu kako se osjećala tu noć prije meča koji je izgubila od Holly Holm. Ali bilo me je strah jer sam pobjeđivala”, tvrdi Poljakinja i dodaje:

“Zapravo imamo jednog zajedničkog agenta i pričala sam s njim i rekla sam mu da su mi noge utrnule i da sam se osjećala omamljeno. Smiješno je da se Ronda osjećala jednako tako. Također je imala stravično skidanje kilograma prije Holly Holm.”

Jedrzejczyk smatra da su obje bile žrtve stanja koje se zove “smrznuti mozak” kao posljedicu prekomjernog gubitka kilograma. Htjela bi o tome razgovarati s Rousey u budućnosti kako bi izmjenile iskustva…

“Nisam pričala s njom, ali planiram. Smiješno je to što ljudi ne vjeruju da ti se mozak može smrznuti, ali kada skidaš kilograme i to je moguće. Možda to i nije najgore što ti se može dogoditi. To se dogodilo meni i Rondi. Platile smo cijenu skidanja kilograma.”

“Oni koji nisu skidali kile, ne znaju o čemu pričam. Ne shvaćaju o čemu govorim, ali jednog dana ću im objasniti”, zaključila je bivša prvakinja koja je nokautirana od strane Rose Namajunas na UFC-u 217 nakon dugogodišnje dominacije UFC-ovom slamka kategorijom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI