Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I Reebok stao iza Jonesa: Podupiremo ga! | Fight Site

I Reebok stao iza Jonesa: Podupiremo ga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2015 09:32h Autor:

Reebok

Jon Jones je pao na doping testu jer je rekreativno koristio kokain, no njegov glavni sponzor Reebok "ga se nije odrekao". I dalje je njihov maneken, a čak su mu dali i potporu u njegovom liječenju.

Ova dosta čudna odluka američke sportske kompanije je iznenadila javnost s obzirom da se velike kompanije obično ograđuju od sportaša koji "zastrane u svijet droge".

"Podržavamo Jona zbog toga što se odlučio na liječenje i podupirat ćemo ga na bilo koji potreban način. Njegov status i odnos s nama se nije promijenio", kratko se Reebok obratio preko svoje PR službe.

Jones je u prošlosti imao i neke druge sponzore poput K-Swissa ili Nikea, a ovaj posljednji mu je navodno otkazao zbog makljaže na pozirnici s Danijelom Cormierom.

Nije loše napomenuti da je Reebok tek u prosincu potpisao veliki sponzorski ugovor s UFC-om pa je i ovo "razumijevanje" vjerojatno uzrokovano svježim odnosom koji ne žele ugrožavati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI