Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I Rampage priznao: Jedino Evans možda može ugroziti Jonesa! | Fight Site

I Rampage priznao: Jedino Evans možda može ugroziti Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2011 10:49h Autor:

Evans i Jones

Nakon što je Jon Jones doslovce uništio Quintona Jacksona i vratio oko pasa svoj pojas prvaka, bivši prvak, ali i šampion i donedavni intimus, Rashad Evans, je stupio u kavez.

Jasno je da će upravo Evans biti novi izazivač, a da je sljedeće borba za naslov već dogovorena. Za sada se ne zna vrijeme i mjesto, no vjeruje se da bi dvojac trebao odmjeriti snage negdje početkom iduće godine.

Jones nije bio pretjerano zainteresiran za razgovor o meču protiv Evansa.

“Ne želim večeras pričati o njemu. Reći ću samo ovo – on me ne može pobijediti. Nije niti približno dobar da bi me ugrozio. Sparirali smo nekoliko puta, a svaki put kada se to dogodilo, unaprijed sam znao svaki njegov potez. Priča o nekom treningu kada me kontrolirao na parteru. Imam osjećaj da svaki dan proživljava tu situaciju u svojoj glavi. Neka mu bude, vidjet ćemo…”, objasnio je Jones nakon što je prvi put uspješno obranio pojas UFC prvaka.

Javnost se slaže…ukoliko netko može trenutačno ugroziti Jonesa, to je Evans. Trenirao je s njim i najbolje zna njegove eventualne mane i rupe. Čak se i Rampage slaže s tim.

“Mislim da je on jedini koji ima šansu pobijediti Jonesa zato što ga poznaje. Zajedno su trenirali. Trenutačno ne vidim nikoga drugoga. Iskreno ovo kažem. Rashad je rekao da je kvalitetniji. To je poručio večeras. Ne znam, no stvarno se veselim ovom dvoboju”, kaže Rampage i još jednom se klanja Jonesu.

“Mislio sam da sam bolji, mislio sam da se samo radi o bezrazložnoj strci oko ovog dečka. No, on je čvrst i vrlo talentiran. Moram mu skinuti kapu. Dobar je.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI