I Melendez se izjasnio o borbi protiv Nurmagomedova

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2014 02:10h Autor:

Gilbert Melendez

"Sapunica o Khabibu" se nastavlja. Nakon Nurmagomedova, White, Diaza te još nekih "sudionika" napokon se izjasnio i Gilbert Melendez, čija je borba s Nurmagomedovom prvotno zakazana pa brzo otkazana, bez iznošenja pravih razloga.

Gilbert Melendez danas je bio gost u studiju Fox Sportsa, u sklopu emisije koja je pratila vaganje za sutrašnji UFC Fight Night 35. Tim putem nije mogao izbjeći i pitanje o svom idućem nastupu.

"Trenutno sam bez borbe, no nadam se da ću uskoro ima nešto ugovoreno", rekao je Melendez, no nakon toga je uslijedilo pitanje voditeljice Karyn Bryant o mogućem protivniku. "Fanovi žele vidjeti mene protiv Khabiba, a na nama je da smislimo kako da ih zadovoljimo", riječi su kojima je bivši Strikeforceov prvak dao naznačiti da on osobno nema ništa protiv te borbe.

Nakon ove izjave postavlja se nekoliko novih pitanja. Planira li UFC sučeliti ta dva borca, ali je ovo sve zapravo njihova igra tj. način za što bolju promociju iste? Ili je uistinu postojao pravi razlog za otkaz? U svakom slučaju, Diaz, Nurmagomedov, Melendez, sve su to borci koji trenutno nemaju ugovorenu borbu, no vjerujemo da će već unutar nekoliko dana barem dvojica od njih prestati biti "slobodni" borci.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI