Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I legendarni Royce Gracie podržava Diaza! | Fight Site

I legendarni Royce Gracie podržava Diaza!

UFC 07.10.2015 13:04h Autor:

Royce Gracie

Royce Gracie, čovjek koji je osvojio prvi UFC turnir i tako zauvijek promijenio svijet borilačkih sportova izrazio je podršku nesretnom Nicku Diazu koji je zbog konzumacije marihuane suspendiran na vrtoglavih pet godina. Gracie ne podržava konzumaciju droga u bilo kojem obliku, ali se kao i većina ne slaže sa odlukom Atletske komisije Nevade.

"Općenito sam protiv upotrebe droga. Da Diaz nije konzumirao marihuanu ne bi se našao u ovoj situaciji. Jasno mi je da je on koristi iz zdravstvenih razloga a ne iz zabave i da nije jedan od onih zagovornika marihuane koji javno govori ljudima da je konzumiraju, ali nije mi jasno zašto je dobio pet godina. Neki dobiju godinu a neki pet, to nije uredu. Jasno mi je da Komisija ne odgovara nikome i da mogu raditi što žele, ali ovaj put su bili malo prestrogi. Prošao je dva od tri testa i oni gledaju samo taj jedan test.

On je vrhunski sportaš, poznajem ga osobno. Hrani se super zdravo i trči triatlon mjesec dana prije borbe kako bi se smirio. Također i puši travu kako bi se smirio s čime se osobno ne slažem, ali Komisija je pretjerala.

Moja djeca obožavaju braću Diaz i njihov stil borbe. Meni se kod njih sviđa činjenica što
ne trpe tuđa sranja. Ako nešto kažete morate se suočiti s njima odmah na licu mjesta. Ljudi kažu da imaju kratki fitilj, ali mene podsjećaju na moju obitelj, direktni su", rekao je Gracie.

Royce Gracie je član legendarne Gracie obitelji koja je popularizirala BJJ u svijetu i pokazala važnost i moć "grapplinga" u slobodnoj borbi. Također, Royce trenutno radi kao Bellatorov ambasador.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI