I članovi Alpha Male time prokomentirali način borbe Jona Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2014 22:06h Autor:

Jon Jones i Lyoto Machida

Nakon što je Bas Ruttena rekao kako misli da je Jon Jones prljav borac koji se koristi nedozvoljenim trikovima, za mišljenje su upitani i članovi jednog od najboljih timova u svijetu MMA tima, Alpha Male tima iz Californije. Evo kakva su njihova mišljenja.

Joseph Benavidez – To je borba, mislim kako se tu nema što previše biti prljav. Cilj je pretući protivnika i mislim kako borci unaprijed ne razmišljaju o takvim stvarima, nego čine stvari koje su potrebne da bi pobijedili.

Chad Mendes – To je borba, svatko od nas ide tamo s ciljem da protivnika nokautira i baci ga u nesvijest. Mislim da je prljav borac malo čudan naziv, kada svi idemo s afinitetom da to napravimo svom protivniku.

Chris Holdsworth – Pikanje u oči i stvari koje se spominju, mislim da to dolazi kao dio njegovog stila u kojem namjerava što više koristiti svoj veliki raspon ruku.

T.J. Dillashaw – Ne mislim kako je prljav borac. Mislim kako se on igra s borcima dok im pokazuje kako je bolji od njih i dok ih pobjeđuje. Ne mislim kako te stvari radi namjerno, mislim kako su one više stvar slučajnosti.

Alexis Davis – Jones je pametan borac i mislim kako je njegova taktika iskoristiti svoje prirodne karakteristike i mislim kako uvijek čini ono što je potrebno da ostvari pobjedu.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI