I Khabib ima tajno oružje: U kamp doveo bivšeg Conorovog sparing partnera koji ga mrzi! (AUDIO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2018 11:03h Autor:

www.instagram.com/frujuice_athletics (Frujuice Athletics)

UFC prvak Khabib Nurmagomedov je odlučio u svoj kamp dovesti tajno, a od sada i javno, oružje. To oružje se zove bivši McGregorov sparing partner Myles Price, koji je mnogo godina bio dio  SBG-ja u Dublinu i jako dobro poznaje “Notoriusa”.

Upravo je Price čovjek koji je donio insajderske informacije o McGregoru i njegovim kvalitetama, ali i manama u AKA. Njegov dolazak je bio ideja glavnog trenera Javiera Mendeza, a nema sumnje da osim što će iz njega “izvući” vrijedne informacije, Price će poslužiti i kao psihološko oružje u ratovanju u kojem je Irac upravo majstor.

U razgovoru za “Eurobash” Price je otkrio zašto je napustio SBG u Dublinu. Tvrdi da Conor nije najbolja osoba za provoditi vrijeme pored njega…

“Bit ću iskren s vama, nikada se nisam previše dobro slagao s Conorom u dvorani jer smo nas dvojica mnogo sparirali.  U tom trenutku Conor je prihvaćao borbe u lakoj kategoriji.”

“Razumijem hijararhiju neke dvorane. Čak i ovdje u AKA-ju imaju tvrde sparinge, ali nakon toga se stisnu ruke i sve je u redu. Razgovaramo o tome kako  možemo biti bolji i kako si možemo pomoći kao tim”, objašnjava bivši Conorov sparing partner.

No, Price tvrdi da je s McGregorom teško biti prijatelj jer se radi o narcisoidnom tipu koji sve shvaća kao natjecanje.

“Ako ćemo biti iskreni, Conor je u biti jedan narcisoidan tip. On će vas vidjeti kao konkurenciju. Nije previše fin prema ljudima koji su u dvorani. Ako tvrdo sparirate s  njim, nakon nekog vremena više nećete biti njegov prijatelj”, opisuje Price.

Što kaže na dosadašnja iskustva sparinga s Khabibom?

“To je kao da imate mokru deku na sebi čitavo vrijeme. On ne staje, samo ide na tebe. Borci koji su se borili protiv njega to jako dobro opisuju. Tu situaciju šoka kada shvatiš kako je to  kada te Khabib napadne… Mislio sam da će biti teško, ali ovo nisam zamišljao. Ovo je jedan drugi nivo. Ovo su vrlo proračunati, vrlo pametni, vrlo odlučni napadi koji ne staju…”, odgovara Price i dodaje:

“I njegov ‘stand up’ je sada puno bolji. Vjerujte mi da ima nekoliko skrivenih aduta koje čuva za 7. listopad. To je sve što ću reći.”

S obzirom na sve što je vidio do sada od Khabiba, a poznavajući McGregorove kvalitete bivši SBG-ovac je siguran u pobjedu aktualnog prvaka.

“Ne želim zvučati pristrano jer sam ovdje i treniram s Khabibom, ali i zato što imam mnogo poštovanja prema Conoru kao borcu. On je nevjerojatan sportaš, u to nema nikakve sumnje. Svi koji sumnjaju u to su budale, ja sam sparirao s njim i on je izuzetan borac. Osim toga, on naporno  radi, mentano je spreman i uvijek pruži najbolje od sebe u Octagonu.”

“Ali od kada sam stigao tu dosta toga novoga sam shvatio o Khabibu. Moje mišljenje o  njemu se promijenilo. Khabib je sjajan sportaš, vrlo je opasan u svakom pogledu i dobro prima udarce. Osim toga, njega je izuzetno teško udariti. Kada s njim hrvate, shvatite da je to neki potpuno novi nivo, da je to neka sasvim druga sprema. I bitnije od svega, on je fizički izuzetno snažan. Tu je i mentalna snaga koja će po meni biti odlučujući faktor u ovom dvoboju. Svatko tko je meč protiv Conora shvatio osobno, nije dobro prošao. Conor ga je prebio. Da, tu je fizički dio, ali mentalni je još bitniji.”

“Da moram u ovom trenutku predvidjeti kako će se meč odvijati, rekao bih da će Khabib slaviti TKO pobjedom u trećoj ili četvrtoj rundi. Slomit će ga GNP-om, rušit će ga na parter, prebit će ga i onda će sudac to prekinuti”, predviđa Price.

Čitav razgovor s bivšim borcem SBG dvorane poslušajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI