I Joe Rogan kritizirao Lesnarov sramotni upad i “WWE – UFC”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2018 11:56h Autor:

Lesnar i White (screenshot)

Slavni UFC-ov TV komentator i autor najpopularnijeg podcasta na svijetu, Joe Rogan, vrlo vješto žonglira između svojih poslovnih uloga.

Doduše, u prošlosti je znao biti kritičan prema svom poslodavcu, ali uvijek svoje kritike upakirao u celofan koji UFC može “progutati” radi njegove popularnosti i sjajnog posla koji obavlja u eteru.

Je li UFC sretan zbog čestih ktirika koje dobiva od strane svog komentatora? Vjerojatno nije, no procjenjuju da je njegova popularnost i publika koju nosi sa sobom bitnija od povremenih “otrovnih strelica” koje Rogan s pravom ispaljuje.

Posljednju je odapeo u nedjelju i to na račun samog finiša UFC-a 226 koji “je prisjeo” većini. Radi se naravno o WWE završnici s Brockom Lesnarom i izuzetno loše isceniranim upadom u Octagon. Najgora filmska C produkcija je za ovo bila Hollywood, a Lesnar i Cormier su u Octagonu izgledali toliko loše u onome što su htjeli prodati, da je većini bilo neugodno. Bio je to jedan od najsramotnijih momenata u povijesti UFC-a!

Rogan je također morao sudjelovati u tom “WWE kazalištu” pa se kasnije pokušao posredno oprati kritikom koju je poslao između redova. To je učinio javno dijeleći poruku svog prijatelja Tonyja Hinchliffea, koju mu je ovaj poslao vezano uz Lesnarovu lošu predstavu u kavezu.

“Vauuu, to sranje prošle večeri je bilo previše čak i za mene. Jel ti ruka OK? Učinilo mi se da ju je Brock gurnuo direktno u leću kamere. Ako pogledaš jako pažljivo možeš vidjeti znoj koji je završio na leći”, napisao je u poruci Hinchliffe, a Rogan ju je javno obznanio uz svoj kritički komentar…

“Znaš da je sranje izašlo izvan kontrole, kada Tony Hinchliffe smatra da je to bilo previše WWE. Inače moja ruka je u redu”, napisao je Rogan.

Pametnom dosta…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI