Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I Hardy kritizirao Herba Deana radi kasne reakcije: “Zablokirao je, a to je bilo jako opasno za Dollowayja” | Fight Site

I Hardy kritizirao Herba Deana radi kasne reakcije: “Zablokirao je, a to je bilo jako opasno za Dollowayja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2018 11:21h Autor:

CB Dollaway i Murtazaliev2

Dok je Khalid Murtazaliev ispaljivao udarac za udarcem u već uzdrmanog UFC veterana CB Dollowayja na proteklog vikenda održanoj UFC priredbi u Moskvi, slavni sudac Hearb Dean je oklijevao u odluci prekinuti meč ili ne.

I dok je razmišljao i nećkao se, Rus je kažnjavao nepotrebno svog protivnika iako ovaj više nije imao nikakvih šansi oporaviti se i vratiti u meč. Na koncu je Dean ipak prekinuo meč te je tako poštedio Amerikanca dodatne nepotrebne štete.

Reakcije fanova, javnosti,  pa čak i UFC boraca su bile žestoke – Hearb Dean je definitivno odradio loš posao!

U novom izdanju popularne emisije “The MMA Hour” to je poručio i ugledni analitičar, a nekoć MMA borac, Dan Hardy.

“Teško je kritizirati Herba Deana jer je odsudio toliko mnogo mečeva u prošlosti i svaki je put bio jako dobar. Imao je izvrsnu karijeru kao sudac do sada. Gledajte, ne znam što je pošlo krivo u ovoj situaciji i zašto. Za mene i za sve ostale u dvorani koji su počeli vikati da se meč mora prekinuti, Dolloway je bio gotov”, objašnjava Hardy dodajući kako smatra da je poznati sudac u tom trenutku jednostavno zablokirao.

“Mislim da si je sam tu učinio medvjeđu uslugu. Mogao je prekinuti meč zasigurno deset udaraca ranije. CB je bio sklupčan na podu, bio je na trbuhu, za mene i za mnoge druge, kada si u toj pozi, ti si gotov”, dodaje.

Poznati analitiča koji je sam komentirao taj meč uživo smatra da se 26 sekundi prije kraja vidjelo da je Dolloway blizu kraju.

“Gledao sam ponovno meč i mislim da sam 26 sekundi prije kraja runde rekao da je Dolloway jako umoran i da nema više ništa u svom rezervoaru. Pokušao se boriti poput ratnika, on jest ratnik, ali nije mogao. Uvijek cijenim ovakve borce koji primaju batine dok sudac ne prekine, ali upravo je posao suca da zna kada ovakve situacije treba zaustaviti i kada treba spasiti borca od njegovog ega”, objašnjava Hardy i zaključuje:

“Siguran sam da su razgovarali s Deanom o ovoj situaciji i da je shvatio svoju grešku. Na koncu se i meni činio zbunjen. Nisam siguran što se dogodilo s njegovom koncentracijom, ali to je bilo vrlo vrlo opasno po Dollowayja.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI