Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I GSP-u je izgleda dosta UFC-ovih “sranja” | Fight Site

I GSP-u je izgleda dosta UFC-ovih “sranja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2018 18:13h Autor:

GSP

Georges St-Pierre bi mogao biti sve dalje od novog povratka u UFC…

Jedan od najvećih boraca u povijesti se konačno oporavio i riješio sve zdravstvene probleme, no, s obzirom na sve što se događa u UFC-u više nije siguran želi li biti dijelom tog cirkusa.

“Sad sam trenutno u fazi kada treniram, pun sam samopouzdanja, osjećam se snažno i odlično… Iskreno, osjećam se bolje nego kad sam imao 25 godina. Ali ponekad čujem toliko sranja da se pitam želim li se zaista vratiti u taj krug”, izjavio je GSP na ‘Jim and Sam’ šou na temu povratka u UFC.

Bivši prvak ima želju odraditi još nekoliko nastupa, no borbe koje bi ga privukle u Octagon moraju biti one koje će obogatiti njegovo već ionako bogato nasljedstvo. GSP očito ima neke planove, ali iste UFC izgleda ne podržava već od njega traže da stane u red, izbori izazivačku poziciju te potom i brani pojas ako do istog uopće dođe.

No St-Pierre nema namjeru prolaziti kroz sve to, niti zadržavati kategoriju kojoj bi se borio, a očito ga pored svega smetaju neke stvari i pravila koja nisu ista za sve.

Kao primjer bismo mogli navesti Brocka Lesnara kojem je UFC upravo preko debelog reda dao borbu za naslov…

Upitan je li istina da više nema volje za bavljenje s UFC-ovom politikom, GSP jasno odgovara:

“Da, upravo to.”

A što onda očekivati?

“Sada ću malo odmoriti za vrijeme blagdana, razmisliti o svemu i odlučiti što će se dogoditi”, zaključio je GSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI