Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
I drugi Conorov trener bi Diaza: To je borba koju fanovi žele, Ferguson ne bi Conora uspio ni dohvatiti | Fight Site

I drugi Conorov trener bi Diaza: To je borba koju fanovi žele, Ferguson ne bi Conora uspio ni dohvatiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2017 17:18h Autor:

Owen Roddy i Conor McGregor

Čini se kako u timu Conora McGregora vlada jednoglasno mišljenje o tome s kime bi se Irac trebao susresti u svojoj idućoj UFC borbi. Nakon glavnog trenera, Johna Kavanagha, slično mišljenje iznio je i trener stand upa, Owen Roddy.

Kao što smo već naveli, glavno pitanje u MMA svijetu jedno duže vrijeme biti će oko toga s kim bi se iduće trebao boriti Conor McGregor. I tako će biti sve dok on službeno ne dobije svog protivnika, a do tada ćemo slušati različite analize i mišljenja. Ipak, postoje važna i manje važnija mišljenja, a ono Conorovog trenera udaračkih tehnika, Owena Roddya, svakako spada među važnije, budući da Irac ništa ne radi bez konzultacije sa svojim timom. Tako je on izjavio nešto na tu temu, a prvo se prihvatio borbe koja ima puno više sportskog smisla, one protiv Tonya Fergusona.

“Ferguson je dobar, to je činjenica, ne bi bio privremeni pravak da nije. Stil mu nije tradicionalan, nije standardan i čudan je na svoj način, no mislim kako se Conor bori previše čisto za njega. Da Ferguson proba stajati s Conorom, vrlo brzo bi mu se svjetla ugasila. Da se razumijemo, on je kvalitetan borac, snažan je i izdržljiv, svakako bi uspio primiti nešto udaraca i izdržati ih, no Conor je tehnički predobar za njega. Mislim kako od Fergusona ne bi primio niti jedan udarac. Ipak, to je zanimljiva borba jer je Ferguson borac koji se dolazi potući i vrlo je agresivan. Gleda prema tome da završava borbe, no ponavljam, ukoliko bi pokušao stajati s Conorom, to bi jako brzo bilo gotovo”, rekao je Roddy.

Iz ovoga je lako zaključiti kako on, kao i glavni trener tima John Kavanagh, kao pravi izbor vide treću borbu protiv Natea Diaza. Borbu koja bi McGregoru sigurno bila lakše, jer bi protiv sebe imao protivnika upitne motivacije, koji bi si osigurao zaradu karijere, a više puta je izjavio kako mu je to zapravo jedino bitno. Također, rekao je nešto o možebitnim idućim boksačkim mečevima za svog pulena.

“Borba koju ljudi žele gledati je treći meč protiv Diaza, to je najuzbudljivija moguća borba. Tko ne bi htio vidjeti treću borbu nakon onakve dvije. Iako ima smisla da se prvo bori protiv Fergusona i obrani pojas. Ja ne znam što će se dogoditi, znam ono što ja želim, a to je treća borba protiv Diaza. Također, Conor sigurno nije završio s boksom, no sam sebi je rekao kako u oktogonu ima nedovršenog posla, mora obraniti pojas. No, kada se pojavi prava borba i prava financijska ponuda, on će ući ponovno u ring. Ne znam što će se dogoditi iduće godine, ali sam uvjeren da će biti još veća od 2017.”

Iskreno ne znamo koga fanovi više žele, no čini se kako svakim danom “dionice” Natea Diaza sve više padaju, dok je Ferguson zapravo sve zanimljiviji. Nešto smo o tome i pisali u jučerašnjoj kolumni, podijeljenoj na početku teksta. Ipak, jasno je kako će, kao i uvijek, zadnja biti onaj Conora McGregora, odnosno njegova želja će vjerojatno biti ono što će se na kraju ostvariti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI