I druga talentirana Meksikanka upisuje svoj UFC debi (FOTO+VIDEO)

UFC 08.11.2016 18:40h Autor:

Alexa Grasso i Irene Aldana

Nakon što je uspješno u UFC-u debitirala Alexa Grasso, datum svoje debi borbe u promociji saznala je i njena najbolja prijateljica Irene Aldana. Ona će se boriti na UFC on FOX 22 eventu u Sacramentu protiv Leslie Smith.

Aldana je zapravo sve s UFC-om dogovorila još prije otprilike dvije godine, kad i Grasso, odnosno Dana White se tada ponosno fotografirao s ove obje djevojke, ali je i ona tada još uvijek ostala dio Invicta promocije. Nakon što je prošlog vikenda u UFC-u vrlo uspješno debitirala Grasso, poziv je dočekala i 28-godišnja Irene.

Riječ je o djevojci profesionalnog skora 7-2, koja se u srpnju prošle godine borila za naslov Invicta prvakinje u bantam kategorije. Izgledala je vrlo dobro, no dogodio se pad u nastupu te je poražena nokautom u četvrtoj rundi od strane prvakinje Tonye Evinger. Nakon toga se vratila preko dvije pobjede, nad Jessamyn Duke i Faith VanDuin. Obje je savladala nokautom te je time nastavila niz pobjeda prekidom. Pet puta je slavila nokautom, a dva puta prisiljavanjem na predaju i to sve u prvoj rundi.

U Sacramentu će se boriti protiv Leslie Smith, koja je svoju posljednju borbu imala protiv Cyborg Justino, a u promociji ima dvije pobjede i tri poraza. Event je na rasporedu 17. prosinca, a predvode ga Paige VanZant i Michelle Waterson, a cijeli program je prepun talentiranih boraca čiji najbolji dani tek dolaze. Irene Aldana se potpuno uklapa u to.

Ispod teksta vam donosimo i nekoliko fotografija te jedan video, kojim imate priliku bolje upoznati ovu ubojitu borkinju iz Meksika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI