I dalje ne mogu pronaći supruga Andree Lee koji ju je zlostavljao, a za kojim je sada izdana tjeralica

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2018 14:38h Autor:

Donald Aaron

U lipnju je MMA svijet uzbudila fotografija Donnya Aarona, supruga i trenera UFC borkinje, Andree Lee, na kojoj se vide njegove nacističke tetovaže.

Nažalost, nije stalo samo na tome, nego je sada na vidjelo izašla njegova još mračnija strana. Već nekoliko dana Aaron je u bijegu od policije nakon što je zlostavljao svoju suprugu, a ona je to prijavila.

No, policija za sada ne uspijeva locirati Aarona, a prema pisanju američkih medija za njim je raspisana tjeralica i podignuta ozbiljna optužnica.

Aarona se tereti za nasilje u kući, ali i zatočavanje Andree Lee u kući. Prema izvještaju policije Aaron je lakše fizički ozlijedio UFC borkinju, nakon čega se dao u bijeg.

Sve se dogodilo tijekom noći s 4. kolovoza na 5., odnosno nakon UFC 227 eventa koji su Andrea i Donny zajedno gledali. Svedokinja Andy Nguen je također bila prisutna napadu na Lee te je događaj detaljno opisala novinarima s portala BJPenn.com.

“Bila sam u spavaćoj sobi, pokušavala sam zaspati i odjednom ih čujem kako raspravljaju o tome je li Demetrious Johnson pokraden. Kako je event završio, tako sam čulaDonnya kako se dere. Sjedila sam u krevetu i pitala se što se događa, kada sam dobila SMS od Donnyeve mame koja je pitala treba li doći, no rekla sam joj da ne mora. Onda odjednom je sve postalo još glasnije i Donny je počeo vrijeđati Andreu. Otvorila sam vrata sobe i vidjela sam kako Andrea bježi u sobu svoje kćeri. Donny je pokušao ugasiti cigaretu na njenu ruku i tijelo, a ona je vikala da prestane. Donnyev otac je došao i bio je jedini koji mi je pomogao razdvojiti ih, a njemu je 70 ili 80 godina. Tu je bio i još jedan momak, snažni i veliki borac imena Kendrick, no on je ostao u svojoj sobi. Stavio je slušalice i rekao mi kako se to konstantno događa”, ispričala je Andy kako je sve započelo te je nastavila o onome što se događalo nakon toga:

“U tom trenutku nisam bila u šoku, samo u panici. Otišla sam nazad u svoju sobu i poslala poruku Donnyevoj mami te ju zamolila da dođe. Bilo je to oko 1:30 sati iza ponoći i nekako sam uspjela zaspati. Probudila sam se u 4:30 i opet sam čula Donnya. Upravo tada su njegovi roditelji otišli, a ja sam upalila svjetla i otvorila vrata da bi Donny znao da sam budna. On najčešće radi takve stvari iza zatvorenih vrata. Otišla sam u kuhinju i još sam ih čula, a onda su utihnuli. Mislio sam da se sve smirilo, no onda sam čula lavež psa i nju gdje mu govori da prestane. Otvorila sam vrata i rekla mu da prestane, a on je izgledao kao da je izgubljen. Nije spavao dva dana tijekom kojih je neprestano pio, a ne znam na čemu je još osim toga. Povukla sam se kada je krenuo prema meni, Andrea je zakopčavala dugmad na hlaćicama, a on je bos otrčao kroz stražnja vrata. Govorio je kako ga vara tri godine, a ja sam mu odgovorila da to nije istina. Andrea je onda pobjegla, no on ju je vidio i krenuo za njom. U punom sprintu su trčali u 5:30 sati ujutro. Bila sam u svojoj opremi za dvoranu ukoliko bude potrebno trčati za njima.”

ČITAVU IZJAVU Nguen pročitajte u ovom članku.

Policija navodno vjeruje da je Aaron u državi Georgiji pa ga u suradnji s tamošnjom policijom pokušavaju locirati.

Ovo nisu prvi problemi Aarona sa zakonom. Prije nekoliko godina  bio je optužen za ubojstvo Ronald Jamisona, no nikada nije služio kaznu za to kriminalno djelo. Nešto kasnije je prebio zaručnika svoje bivše supruge zbog čega je također bio uhićen te je neko vrijeme proveo iza rešetaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI