Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt želi borbu za izazivača protiv Werduma: On je štakor i kukavica! | Fight Site

Hunt želi borbu za izazivača protiv Werduma: On je štakor i kukavica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 17:54h Autor:

Fabricio Werdum i Mark Hunt

Mark Hunt je prije nekoliko dana dobio medicinsku dozvolu za nastavak svoje borilačke karijere, a već zna gdje i kada želi svoju iduću borbu. Cilja na UFC 221 u Perthu i borbu protiv Fabricia Werduma, za koju želi da bude borba za prvog izazivača teškaške titule.

Borba za UFC prvaka održava se tri tjedna ranije na UFC 220 eventu i Hunt tako vidi priliku da stari ili novi prvak dobije svog idućeg protivnika već tri tjedna kasnije u Perthu. Zapravo, za Hunta se može očekivati kako će se naći na tom programu, nakon što je uklonjen s programa eventa u Sydneyu, gdje se umjesto njega našao upravo Werdum. No, hoće li to uistinu biti borba za izazivača, teško je procijeniti. No, 43-godišnji Hunt uvijek može uzeti medijski prostor i izraziti svoje želje.

“Nadam se da se mogu boriti u Perthu, čekamo na Werduma da prihvati borbu, no on je kukavica i štakor. Zna da će biti nokautiran. U Meksiku me je dobio, no siguran sam da i sam sumnja da u tome može uspjeti dva puta. Tada sam borbu prihvatio tri i pol tjedna prije održavanja, kada sam imao 21 kilogram viška. I svejedno sam školovao tog mangupa sve dok me nije pogodio koljenom”, izjavio je Hunt, koji je ranije rekao kako smatra da bi njegova iduća borba trebala biti za prvog izazivača.

Što se tiče spomenutog okršaja s Werdumom, bila je to borba na UFC 180 u studenom 2014. godine, koja je trebala donijeti privremenog teškaškog prvaka. Werdum se zapravo trebao boriti protiv tadašnjeg prvaka, Caina Velasqueza, no Cainova ozljede je dovela do toga da je UFC po kratkom postupku angažirao Hunta i odlučio kako će borba biti za privremeni pojas. Werdum je slavio nokautom sredinom druge runde. Hoće li doći do njihovog revanša, to će biti odluka UFC-a, no sam potencijalni duel zvuči zanimljivo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI