Hunt stjeran u kut: Natjerali su me da prihvatim borbu s Overeemom

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2017 10:25h Autor:

Mark Hunt & Alistair Overeem

Mark Hunt se nalazi u poprilično neugodnoj situaciji. Iako je protiv UFC-a podnio tužbu zbog reketarenja, prijevare i nemara, 42-godišnji veteran tvrdi da je bio prisiljen prihvatiti borbu s Alistairom Overeemom 4. ožujka na UFC 209 priredbi.

“Stavili su me u ovu poziciju, što sam trebao napraviti?”, rekao je Hunt na MMA Houru. “Natjerali su me na ovu borbu.”

Hunt tuži kompaniju jer su uoči UFC-a 200 prošlog srpnja pustili Brocka Lesnara da se vrati iz mirovine i obračuna s Huntom bez da prođe obavezni period za testiranje na doping u trajanju od četiri mjeseca. Tek nakon borbe, koju je Hunt izgubio odlukom, otkriveno je da je Lesnar pao na doping testu. Hunt je zatim bezuspješno tražio da mu se isplati Lesnarov honorar od $2.5 milijuna uz što je najavio tužbu koja je sada postala stvarnost.

Što se Overeema tiče, Hunt tvrdi da je već odbio nekoliko borbi, ali je ovu morao prihvatiti kako ne bi prekršio ugovor. Hunt je tražio da mu se ugovor poništi što je UFC odbio napraviti.

“Nisam mogao otići nigdje drugdje. U toj sam poziciji sada. Ako ne mogu raditi nigdje drugdje, a još uvijek pokušavam dobiti svoj dio iz ove situacije, što bih trebao napraviti? Ako me misle otpustiti, neka me otpuste. Barem bih mogao raditi za drugog poslodavca. Moram se brinuti za svoju obitelj i obaveze. Ne mogu me samo staviti na led da ne radim ništa. Ne možete to raditi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI