Hunt: Skinut ću Miočiću glavu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2015 10:56h Autor:

Mark Hunt

U noći sa subote na nedjelju 10. svibnja u Adelaideu će se održati meč u kojem će se Stipe Miočić suprotstaviti Marku Huntu. Za oba će borca taj dvoboj biti od iznimne važnost s obzirom na planove da napadnu naslov prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

Na UFC-ovoj ljestvici najboljih teškaša Miočić i Hunt su pozicionirani jedan do drugog, na četvrtom i petom mjestu izazivača. Hunt je uoči meča izjavio da se dobro pripremio i spremno čeka novi izazov.

"Ja sam moderni gladijator i bit će to sjajna borba te se veselim što ću svima pokazati da sam najbolji borac na svijetu.", izjavio je Hunt.

Možda Hunt nije najbolji borac na svijetu, ali svakako je jedan od najboljih udarača. Međutim, Hunt ne misli da je samo dobar udarač već da ima i ostale vještine na višoj razini od Miočića.

"Bolji sam u svemu. Znam svoj plan. Uči ću oktogon i ozlijediti ga. Svi znaju što pokušati. Pokušat ću mu skinuti glavu. Za ovo sam rođen. Borac sam. Stavit ću svoju desnu ruku na njegove usne i bit će gotov.", rekao je Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI